Sider

mandag den 31. oktober 2011

Old photo effect

Skulle lige afprøve min nye App


- Posted using BlogPress from my iPhone

Årets første julepynt - Hama.

Magnus holder forlænget week hos os idag, da han ligger syg med lungebetændelse. Er i bedring og prøver at tage i skole i morgen. Men dagen er gået med perle-kassen.
Magnus gik i gang med et stort juletræ, som i kan se her. Det er kommet op at hænge i kunst rammen som ellers oftest plejer at rumme Trines værker. Så nu er årets første julepynt oppe.
Egentlig ville jeg gerne ha prøvet nogle af monstrene set hos Lullaby, men Magnus beslaglagde alle de store plader. Så jeg lavede stjerner i selvlysende perler. Får i at se senere. Skal hænge på min nymalede gren i køkkenet.


- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 30. oktober 2011

Brummen i årene

Min kæreste er lidt af en bonderøv og skal helst ha noget der brummer under numsen på ham. Misforstå mig nu ikke. Men en dreng der kommer fra landbruget og selv har arbejdet i den genre i mange, har det vidst i blodet, det der med maskiner og brummen. Tror Trine har arvet lidt af hendes fars traktor-gen. Var nemlig med sin far ud at køre igår og havde slet ikke tid til at se min vej mod kameraet. Tror hendes fars hjerte smeltede lidt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 27. oktober 2011

Hvor lagde jeg babyen.




Så fik jeg langt om længe læst Julia Lahme's bog færdig. Den er nu meget nemt læst, men der er gået langt imellem jeg har taget et par kapitler inden sengetid. Men nu er jeg kommet til vejs ende. Sidder og vurdere hvad jeg synes om den. Hun har utrolig mange situationer med i mor-rollen som jeg kan nikke meget genkendende til. Kald mig bare en pige fra landet, men alt det storbys liv/ræs hun snakker om kan jeg slet ikke forholde mig til. Der ligger min og hendes verden for langt fra hinanden. Men derfor har hun nu alligevel skrevet en hudløs ærlig bog med masser af selvironi, som jeg godt kan li. Men den sidste linie på forsiden af bogen hvor der står: "medrivende realitet-bog som har potientiale som baby-mor-bibel", kan jeg ikke tilslutte mig.


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 25. oktober 2011

Blomster til mig

Denne smukke buket havde min kæreste og datter med hjem til mig igår. Det sker sjældent. Er rigtig glad for dem. Plejer at skulle give ham nogle (læs sindsyg mange) stikpiller inden der sker noget på blomster fronten. Bliver du forkælet med blomster engang imellem.


- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 23. oktober 2011

Advarsel om virus.

Jeg har fået meddelse om at der er nogen som har fået advarsel om virus når de har været inde på mit kommentar felt. Er du ikke sød at give mig besked hvis det gentager sig og evt hvis der er nogen som har et løsnings forslag. Skriv til mig på Lise-tj(a)hotmail.com


- Posted using BlogPress from my iPhone

Hjælp til køb af IPad


Overvejer kraftigt at købe en IPad. Men der er mange ukendte faktorer jeg skal ha styr på inden jeg beslutter mig.
Hvor mange GB?
Med eller uden 3G?
Hvilket abonnement skal vælges?
Det jeg ved er at den skal være hvid. Så langt så godt. Har du nogle erfaringer du vil dele, så jeg kan blive lidt klogere inden jeg køber.

lørdag den 22. oktober 2011

Tunika ala scherning

Så fik jeg en tunika str 3 år ud af det sidste stykke Susanne scherning stof jeg havde. Har tidligere syet en kjole til vores kusine i samme stof.
Først havde jeg syet den uden flæsen i halsen, men så blev den alligevel lidt kedelig. Så måtte jeg har sprættet op og puttet flæsen med ind i kantbåndet. Mønstret er også med elastik forneden, men det har jeg ikke besluttet mig for endnu. Men jeg har ladet 1cm stå åben i syningen så jeg hurtigt kan trække en elastik igennem. Nu skal Trine lige først ha prøvet den på. Så ser vi. Det kan være i kan få et billede af den på modellen. Mønstret er fra Ottobre.



Lige en lille detalje har jeg broderet kanten rundt på den ene hjort.

fredag den 21. oktober 2011

Svindel med happy ending.

Nu skal i høre en historie og fusk med nethandel med mig som. Hovedperson.
Tilbage i april i år købte jeg hos firmaet lamp2u en lampe og betalte over paypal. Der var maks 3 ugers leveringstid stod der på sitet. Men de 3 uger gik også hurtig. Ja faktisk er der gået 7 mdr hvor jeg i perioder har haft heftige mail korrespondance med firmaet. Den sidste måned havde jeg totalt opgivet at se den lampe og begyndte i stedet at koncentrere mig om at få mine penge retur. Havde fat i paypal som ikke kunne hjælpe mig og tilsidst min bank som ville gøre forsøget. Og lige som jeg idag havde sat mig for at få udfyldt alle formularer omkring min nethandel til banken, ringede posten på døren og havde min pakke under armen. Og min søde kæreste var så flink fluks at hænge den op for mig. Her kan i så se resultatet af 7 mdr venten. Jeg er meget tilfreds. Lampen er en Bestlite BL5.


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 20. oktober 2011

Lidt optur igen.

Efter at være helt ned i kulkælderen igår aftes, da jeg havde fået at vide at messen jeg havde tilmeldt var blevet aflyst, er jeg nu lidt ovenpå igen.
Det lykkedes mig at få den allersidste plads ved markedet i Egernsund v Gråsten d 19 nov kl 10-15. Glæder mig. Også fint det kun er en dag. Så nu håber jeg at de sidste uges kreative produktion ikke har været forgæves. Resten kommer til salg på Amio.


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 19. oktober 2011

Total nedtur - øv øv

Er helt slået ud. Havde for første gang meldt mig som udstiller til en messe med mine egne hjemmegjorte ting. Da jeg sidder og tjekker mail her til aften har jeg så fået en mail hvor der desværre står at børnemessen i Haderslev er aflyst pga for få udstillere, hvilket selvfølgelig er forståeligt nok. Men når man har sat næsen op efter at skulle på udstilling og har produceret en masse er det godt nok total nedtur. Ved ikke helt hvad jeg nu stiller op.
Nogle gode ideer ellers sætter jeg det hele til salg inde på amio. Men havde glædet mig til at opleve rollen som udstiller. Øv øv


- Posted using BlogPress from my iPhone

Deko af visitkort

Så har nogle af mine visitkort fået lidt kulør. Her i form af stempeltryk købt i panduro. Er især lidt pjattet med guldsmeden. Og de andre har fået en tur i symaskinen.






Det må jeg prøve.

Dette flotte legetelt som ser meget enkelt og lige til at slå sammen må jeg også prøve at lave det kan da ikke gå helt galt. Ved desværre ikke hvor billedet stammer fra.


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 18. oktober 2011

Hvor dum må man være.

Satte mig igår aftes ind foran symaskinen og ville sy det baby sengetøj færdigt sim jeg var igang med efter instrukser fra LaraLil's DIY. Var nået så langt at jeg havde syet pippingbånd på forsiden og skulle nu til at montere bagsiden. Og så er det jeg spørger hvor dum må man være. Snakker her om mig selv. Havde præsteret at sy pippingbåndet forkert på HELE vejen rundt. Istedet for at snoren i båndet vendte ind mod midten, vendte mit ud mod kanten. Fa..... os. Så måtte jeg med damp ud af ørene igang med at sprætte 3,5 m pippingbånd op.
I formiddags gjorde jeg så sættet færdigt. Billedet er desværre taget i dårligt lys. Resultatet er trods den lidt bøvlede omvej blevet meget tilfredsstillende.


- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 17. oktober 2011

Gode råd til sure opstød og halsbrand.

Nogle gode råd. Hvad hjalp dig under din graviditet mod sure opstød og halsbrand?


- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag den 15. oktober 2011

Update - seng uden tremmer.

Nu har Trine efterhånden sovet en lille uges tid i hendes seng efter at jeg fjernede tremmerne. Og det er gået over al forventning. Er ikke steget ud en eneste gang. Stor pige. I morges kaldte hun en gang, og så blev der stille et øjeblik hvor efter hun tudbrølede. Fandt hende i døren ind til hendes værelse hvor hun ikke turde længere. Det var så første gang hun selv er gået ud af hendes seng.
Men i dagtimerne får meget fornøjelse ud af at kravle op og putte sig under dynen og arrangere bamserne.


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 14. oktober 2011

Køkkenstole ombetrukket.

Så slidt var de alle sammen og trængte virkeligt til lidt nyt stof.


Ja og sådan kom de til at se ud. Ikke den store forskel da jeg har valgt hørstof igen. Men nu uden fedtede pletter, skjolder og slidhuller. Jeg er tilfreds. Og det første punkt på min egen to-do-liste kan jeg nu strege.


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 12. oktober 2011

Alt det jeg har glemt ved at være gravid.

Kender du det. Alt det du oplevede under første graviditet er lykkelig glemt, og kommer nu under anden graviditet som aha oplevelser eller åh nej oplevelser. Her er en række af de ting som jeg i de 6 sidste måneder har skulle genopleve, hvilket ellers var glemt eller fortrængt.


- sover dårligt; da jeg altid sover på maven, er det nu en kamp at få en god natte søvn.
- har fået tændt for den indre baby alarm igen. Hører nu og vågner ved den mindste puslen.
- en appetit som går lidt i bølgegang.
- Sure opstød da maven efterhånden er stor og trykker godt på de indre organer.
- smerte som for mit vedkommende åbenbart skal være min tro følgesvend når jeg er gravid.
Ødematøse ben; fik et chok da jeg igår aftes smed stængerne op i sofaen og for sjov trykkede på mit skinneben. Fingeren blev sgu stående. Det var tidligt tænkte jeg.
- kiloene. Puha har allerede taget 12 kilo på og har stadig 3 måneder igen. Sidst tog jeg 16 kilo p og fødte i uge 35.
- humøret. I week løb det helt af med mig. Havde uro i kroppen, helt rastløst og græd og kunne ikke fortælle hvad der var i vejen. Det tror jeg er første gang hormonerne spiller mig så stort et puds. Ellers plejer der jo at være en grund til ens ubalance i humøret.
- forandring af hud hår og negle.

Ja listen ender ikke her og de sidste tre måneder gemmer sikkert også på nye glemte oplevelser. To be continued.

Hvad var dine glemte oplevelser i dine graviditeter?

(ps: billedet er fundet på nettet. Det er ikke mig. Men vildt ser det ud med den lille fod)

tirsdag den 11. oktober 2011

Endnu flere pakker.

Nu er de sidste pakker ved at være i hus med min dobbelte pakkeleg.


Denne er fra http://barbarassyslerier.blogspot.com/2011/09/pakkeleg.html
Jeg er især glad for den fine halskæde.


Denne pakke er fra Sus Kahlenberg med bloggen:
Kahlsdesign.blogspot.com
Der var både stof, flotte papirsposer, perler, lommetørklæde itui med flot broderet ugle af sus' egen kreation, maling og pyntebånd.

Tak fordi i ville være med i legen og for jeres fine pakker. Bliver simpelthen så glad når posten banker på da jeres fine pakker er for store til min brevsprække.

Tror jeg endnu har en pakke tilgode i legen. Spændende.

- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 10. oktober 2011

Seng uden tremmer

Her i eftermiddagskaffe fjernede jeg sammen med Trine tremmerne på hendes seng. Så nu er hun puttet og jeg er godt nok spændt på hvor mange gange hun står ud af sengen inden hun sover. Har lige været her første gang. Hun hyggede sig ellers med selv at kunne ligge sig op i sengen her i eftermiddagskaffe, og brugte meget tid på at arrangere dyne og bamser. Skriver lige senere hvor mange gange der skulle til inden hun faldt i søvn her til aften.


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 7. oktober 2011

Pinterest og en super inspirerende side

Tjek lige den her side http://www.purlbee.com/the-purl-bee/?currentPage=2
Det er vidst en udvidet udgave af norske Pickles.



Og er der så lige nogen der gider fortælle mig hvordan det der pinterest fungerer. Har fået en invitation og oprettet mig efter bedste evne. Men når jeg så prøver at logge in så afviser den mig. Nogen der kan hjælpe.


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 6. oktober 2011

Give Away - adventspakkekalender...


Så er der en give away på vej her fra Savværksvej.
Jeg har rundet de 200 faste læsere og over 22.000 hits. Det skal fejres.
Derfor udlodder jeg en advents-pakkekalender til dig.
Indholdet er selvfølgelig hemmeligt, men det vil være 4 søde pakker til dig.

Reglerne er som de "plejer":
1 lod - kommentar til indlæg
2 lodder - kommentar + fast læser
3 lodder: kommentar + fast læser + link til give away

Håber at du vil være med i min lille advents-give away (også selvom det er en hemmelighed)

Jeg trækker vinderen d. 10. november.

tirsdag den 4. oktober 2011

Endnu en gave med posten.

Det er nu dejligt at deltage i pakkelegen. Skønt når posten har lidt ekstra med til mig. Rudekuverter bliver i længden så kedelige. Denne gave er fra Rikke med bloggen skattekistensgemmer.blogspot.com. Der er noget flot papir, svampe-lommeletter, nåle, øreringe lavet af mini hama, ansigtsmaske og stryge mærkater. Egentlig var der også et stykke konfekt, men det er spist. Tihi.



- Posted using BlogPress from my iPhone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails