Sider

torsdag den 26. januar 2012

Gustav til FOTO shoot.

Prøv lige at se hvad min lille klump har været model til idag. En gratis session hos en fotograf som manglede små modeller på max 10 dage. Se mere på Perrod Foto


Ha' en god dag - Lise

onsdag den 25. januar 2012

Zpagetti prøve...

Så har jeg for første gang testet det famøse zpagetti garn. Det er opskriften på en hænge-kurv, jeg har lovet at hækle for Line m bloggen xo ein ding. Der skal dog lige nogle rettelser til. Ellers er den for slatten og hullet for gabende.


Ha' en god dag - Lise

søndag den 22. januar 2012

3 dage gammel model.

Så kom lillemanden i sit første hjemmegjorde ting. Babyvesten lavede jeg i december. Og den passer jo perfekt.


Ha' en god dag - Lise

fredag den 20. januar 2012

ENDELIG kom han

Så kom han ENDELIG ud. Igår kl 18.12 kom lillemanden til verden. 54 cm lang og 3460 g. Den lange version får i senere. Men vi alle hjemme i god behold og lektien står nu på at få amningen op at stå. Han er bare så fin.


Ha' en god dag - Lise

onsdag den 18. januar 2012

Denne puf byttes eller sælges.

Denne puf har jeg strikket ud fra denne Pickles opskrift på Puff Daddys baby.


Som indmad har jeg brugt en dyne. Hvis du kunne bruge den, bytter jeg den gerne væk eller sælger den. Den er nok billigst i forsendelse hvis det kun er selve betrækket som sendes. Skriv en kommentar hvis det har interesse.


Ha' en god dag - Lise

Venter stadig = endnu en strikvest.

Så blev det også til en strikvest til Trine ud af de sidste rester.


Ha' en god dag - Lise

tirsdag den 17. januar 2012

Hvis jeg bare havde vidst det

Jeg er en der altid sover på maven. Så at være gravid og blive frarøvet denne stilling om natten er hård i så mange måneder. Ja ikke engang når man har født bliver det muligt, for så løber mælken til og babbedutterne bliver så ømme man ikke kan ligge på dem.


MEN havde jeg vidst at denne madras fandtes havde jeg købt den for flere måneder siden til sølle 398,-. Se mere HER Ha' en god dag - Lise

39+2

Vente, vente, vente. Og imens jeg venter har jeg fået strikket denne lille vest til Trines dagplejemors datter. Opskriften er fra Stof 2000 Den ser lidt skæv ud men mon ikke en tur i vaskemaskinen får den i sine rigtige folder.


Ha' en god dag - Lise

fredag den 13. januar 2012

Træls graviditet #2

Torsdag sidste uge var jeg ved jordemoderen som sendte mig videre til scanning da hun var i tvivl om hvordan lillemanden vendte. Han lå heldigvis som han skulle, men ved skanningen fandt de ud af at jeg havde for meget fostervand, som kan være tegn på bla sukkersyge og infektion. Derfor skulle jeg ha taget blodprøver og en ny glukosebelastning. Igår var jeg så på sygehuset og få svar på det hele samt ny scanning. Mht fostervand lå jeg ikke over grænsen men blot på øvre grænse. Og der var kun en virus prøve som muligvis var positiv. Alt-i-alt fandt overlægen det ikke bekymrende og heppede bare på mig at jeg snart skulle få den fødsel igang. Jeg er nu 38+5. Skal scannes igen næste uge, hvor de muligvis vil prikke lidt hul hvis ikke der ef sket noget indtil da.


Og sådan ser bassen ud. På øverste billede ligger han lige med sin hånd mast op i kinden og lidt ind foran munden. Ha' en god dag - Lise

Sneak peak - hækle projekt




Ha' en god dag - Lise

torsdag den 12. januar 2012

Er den ikke sød

Opskriften findes HER. Tror jeg har fået min mor til at strikke den men med grønne svampe til lillemanden.


Ha' en god dag - Lise

Flere hæklerier.

Elsker at hækle. Det går bare meget hurtigere end at strikke. Dog er der visse ting strikkepindene er bedre til end hækle nålen. Nå men i aften har jeg hæklet trekanter, som jeg viser senere hvad det skal blive til og så blev et par bukser til dukken også færdig. Begge dele er ud af eget hoved hvilket er det gode ved at hækle.





Ha' en god dag - Lise

mandag den 9. januar 2012

Mere dukketøj.

Nu da jeg stort set ikke laver andet end slappe af og passe på mig selv, har jeg kigget dybt i garnkassen og fundet nogle rester frem som jeg vil lave mere dukketøj af. Opskriften er stort set den samme som da hæklede Denne babyvest til lillemanden. Nu mangler den kun lige to knapper i skulderen. Er spændt hvor mange projekter jeg ellers når inden lillemanden melder sin ankomst.


Har forresten et kæmpe problem. Er inviteret til kobberbryllup på lørdag, hvor jeg har sagt jeg deltager til middagen hvis ikke jeg har født. Problemet er at det eneste fodtøj jeg kan komme i er mine Ecco sandaler som lige og lige kan lukkes med 1 cm velcro. Flot. Det er jo ikke ligefrem det fodtøj man viser sig i til en fin fest. What to do? Ha' en god dag - Lise

lørdag den 7. januar 2012

Gaveideer. - DIY

Her til jul lavede jeg disse 4 kollager på bestilling til en bedstemors 60 års fødselsdag af hendes 4 børnebørn. De er ikke særlige svære at lave.


Fremgangsmåde: Køb transferfotopapir, som du printer dit motiv på og dernæst stryger på dit lærred (læs brugsvejledningen grundigt) Mal herefter navn og andre effekter på maleriet og du har en ideel gave. HER er nogle af de andre jeg har lavet: Ha' en god dag - Lise

Mor og Datter huer og nyt fra lillemanden

Så blev jeg også færdig med min hue. Glæder mig til at tage den i brug på en lang travetur, når min krop ellers kan det igen. Opskriften er fra Sidsel Sangild's bog 3-d hækling.


Ellers ser det sådan ud pt med lillemanden inde i maven. 37+4. Vejer 3300 g ved scanningen igår. Han romsterer stadig godt rundt. Svært at sove om natten, da han fylder godt i begge sider.


Ha' en god dag - Lise

torsdag den 5. januar 2012

Træls træls graviditet.

Som nogle af jer måske har læst i ny og næ, har jeg desværre ikke den mest rosenrøde graviditet. Jeg har termin d 22. Jan og har været sygemeldt siden 14. September pga smerter. Den sidste måned har jeg absolut intet lavet, bortset fra at få hverdagen til at fungere med Trine. Derudover bruger jeg rigtig mange timer på at hvile i min seng og en gang om ugen tager jeg ind på sygehuset og får akupunktur.


1. Juledag vågnede jeg op med ben og fødder som telefonspæle. Men idag slår det hele. Prikken over i'et. Var til jordemoder som for anden gang var i tvivl om Hvordan lillemanden lå. Derfor sendte hun mig med det samme videre til sygehuset hvor jeg skulle scannes. Heldigvis lå han helt perfekt, men havde nået at ha de værste forestillinger om hvordan de skulle til at vænne ham. Derimod fandt de ud af ved svanninges at jeg havde for meget fostervand - FEDT! Det kan være tegn på at der er en infektion, så nu starter den store mølle igen. Skal ha taget blodprøver, ny scanning om en uge, snakke med en fødselslæge og det værste af det hele - en ny glukosebelastningstest - FØJ. Er ved at kaste op på forhånd. Til jer der ikke ved hvad det er, skal man ha målt blodsukker, derefter drikke 500 ml tyk koncentreret sukkervand inden for 5 min, derefter vente 1 time og så målt blodsukker igen. Man laver denne test for at tjekke for graviditetssukkersyge ved BMI over 27. Da jeg kom hjem idag tudede jeg mig et stykke, synes det hele blev for meget, når jeg kun ønsker at det her smertehelved skal ha en ende. Jeg er klar til at føde om en time hvis det skulle være sådan. Træls træls graviditet.


Kan i se hvor tykke de er. Har lige lavet tryk mærke ved 2. tå. Lise

onsdag den 4. januar 2012

DIY Cykelslangevase

Dette billede har jeg taget i bladet Alt for Damerne idag hos frisøren. (er i øvrigt blevet lyshåret igen til min kærestes store fornøjelse). Du skal bruge en cykelslange og spændebånd som kan købes i byggemarkeder. Tada og du har en vase.


Ha' en god dag - Lise

tirsdag den 3. januar 2012

Mere 3-D hækling

Nu til mig selv. Fra Sidsel sangild's 3-d hækling.


Ha' en god dag - Lise

Lidt til dukke..

Så er der blevet lavet dukketøj for første gang. Er startet med at hækle. Fik garnet af min mor som beskrev det som et stort fejlkøb. Men dukken er vidst ikke så kræsen. Det blev til djævlehue og trøje som er lavet mere eller mindre ud af hovedet. Lige for tiden bliver krea-genet kun luftet i sofaen i form af strik og hækle, da det er det eneste jeg kan holde til. Og idag er der så 19 dage til termin. Pyh... det er stadig lang tid til.


Ha' en god dag - Lise

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails