Sider

torsdag den 31. maj 2012

IKEA - tak for aftensmad!

Kan anbefales.

tirsdag den 29. maj 2012

Gustavs værelse # 1

Så er der overskud igen til at tage fat om endnu et værelses projekt. Gustav er nu begyndt at sove inde på hans eget værelse. Hvilket er super. Så nu må der hellere til at se lidt ordentlig ud igen. Værelset har de sidste par måneder fungeret som opbevaringssted. Men nu er hans senge område da på plads.

søndag den 27. maj 2012

Brio træf

Så er alle brio vogne på matriklen ude og blive luftet. Man kan ligefrem se solstrålerne på billedet. Det var vidst et Kodak moment.

lørdag den 26. maj 2012

Gode ideer til hjemmesyet drengetøj str 74

Det er så nemt med baby- og børne til sommerpige garderoben. Der er et hav af søde kjoler, toppe, leggins, bloomers... ja jeg kunne blive ved. Men til de små drenge, synes jeg ikke rigtig fantasien rækker til andet end en kort heldragt, bodies og shorts.
Men kan gerne med flere forslag. Jeg er jo ny i den her drengebranche.


Fortsat god dag - Lise

fredag den 25. maj 2012

Barnevognspuder

Syr flere af denne slags lige nu, da jeg har bestilling fra hele mødregruppen.


Fortsat god dag - Lise

onsdag den 23. maj 2012

Billed-redigering


Har lige leget med lidt billedredigering på Picniks afløser PicMonkey.
Super fede redigeringsmoduler. Virkelig et besøg hver. Og det er gratis indtil videre og man skal ikke "sign-in". Her er før og efter..

tirsdag den 22. maj 2012

Dåbskagen


Så kommer der lige et detaljeret indlæg på min dåbskage til Gustav. Det har været en helt ny verden for min og derfor har jeg besøgt mange forskellige kageblogs og suget til mig af alle deres gode ideer og tips.

Ideen til kagen er set hos:

Jeg har fundet en fremgangs måde på at lave en baby rump kage hos:

Jeg har fundet opskrift og fifs til lagkagebunde hos:

Fyldet er hindbærmousse og tobleronecreme som jeg har fundet her:




Det har været super sjovt at lave dette "lille" projekt. Og jeg har da helt sikkert fået blod på tanden til flere fondant-kager.. Så lur mig om der ikke i fremtiden kommer sådan en kage på bordet til fødselsdage.
PS: den smagte himmelsk...





En anderledes sy-opgave

Har været igang med at sy flag. Min kæreste havde bestilt flag da han er formand i dommerudvalget. 2stk start og stop flag og to store målflag


Fortsat god dag - Lise

mandag den 21. maj 2012

Barnedåb # 6

 Så fik vi dagen overstået. En super dejlig dag med godt vejr og en eksemplarisk dreng. Og her er han i kjolen. Han er sgu for lækker.
 TADAA.... Her er kagen som jeg har knoklet med i tre dage inden dåben. Jeg har lavet mange fejl undervejs og har lært af dem. Har helt sikkert mod på at gå i krig med en ny kage i denne kaliber. Det var super sjovt. Jeg laver et indlæg om kagen med alle links til diverse kageblogs.
Og her er familien så samlet. Magnus står med kanden, fordi han fik lov til at hælde vandet op i dåbefonten og tørre Gustav på hovedet, efter at præsten havde pøset vand på ham.

Gaverne var nu heller ikke værst. Mini Fjällräven, Kaj Bojesen aben, penge, træbyggeklodser, Bobbles, Spisesæt, Bøger og Sigurds Børnebibel + dvd fra kirken.

Dejlig dag vi alle vil huske tilbage på som vellykket og hyggelig.

søndag den 20. maj 2012

Barnedåb # 5 - En dejlig dag..

En super dejlig dag er omme. Gustav fik vand på hovedet og klarede dette og resten af dagen til ug m kryds og slange. I skrivende stund er jeg med til endnu et barnedåb. Dette er dog det kongelige i fjernsynet. Athena. Den skal man vidst vænne sig til.
Der kommer dejlige billeder fra dagen en af dagene og ikke mindst Gustav i hans outfit og så min kage ikke at forglemme. Her er billedet efter. Glæd jer til at se før-billederne.

fredag den 18. maj 2012

Barnedåb # 4; pust å blajst

Så er det jo på søndag vi har barnedåb og Gustav skal i kjole for første og sidste gang. Vi har været igang både inde og ude. Alle fliserne har fået en tur med højtryksrenseren. Der er blevet fejet nyt sand i fugerne. Krukkerne frisket op. Havemøbler vasket. Græsset nyslået. Ser det ikke lækkert ud. Nu mangler vi bare sommervejret.

NB: er det kun mig som ikke kan publisere indlæg i Blogpress via min iPhone for tiden? Nogle forslag hvad gør jeg ?

torsdag den 17. maj 2012

Barnedåb # 3

Så er der bagt til søndagens begivenhed. Glæder mig vildt til at se det færdige resultat som foregår over de næste tre dage.

onsdag den 16. maj 2012

En farveklat

Dejlige farver.

tirsdag den 15. maj 2012

Barnedåb # 2

Så er bordkort og pynt på plads. Og så er der bestilt to borddekorationer ved min nabo som har en af byens blomsterbutikker. Spændt på at se dem.

mandag den 14. maj 2012

Give away hos silke bonde

Vær med tHER



💜 Lise

søndag den 13. maj 2012

Baby strik færdig.

Garnet er Kreta fra stof2000 med træknapper fra Rema. Tror dog ikke Gustav kan passe denne mere. Hmm What to do?


💜 Lise

lørdag den 12. maj 2012

Verden er endelig på plads...

Flueben ved Hænge verdenskort op. Det er bare blevet godt. Har faktisk købt det sidste år ved Libbie








Kortet er et gammel Gyldendals fra 1980 med alle de gamle grænser på. Skønne varme farver. Nu har jeg jo en god undskyldning for at købe lidt farverige nips som passer ind til i vores ellers noget sort/hvide hjem.

💜 Lise

fredag den 11. maj 2012

Flere års smerte-cirkus forhåbentlig overstået

Igår var jeg ved en behandler og gik hjem derfra med besked om at nu skulle mit problem med smerter fra ballen være kureret. Jeg tør ikke tro på det endnu, men håber det er sandt indtil nu har det ihvertfald virket. I ca fire år har jeg bøvlet med smerter fra balden. Og mine to graviditeter har været et sandt helvede, som dem af jer som følger med på bloggen har læst om.


Jeg har prøvet alt; massage, zoneterapi, kiropraktor, fysioterapeut, lægen... You name it. De har alle opgivet mig. Så får jeg anbefalet ham her behandler en måned inden jeg bliver gravid med Gustav. Og inden jeg får sendt min MR scanning til er det for sendt. Jeg er gravid og må vente 9 mdr inden han vil behandle mig.


Han forklarede hans metode som han kalder Butterfly. Fra ryggen går der nerver ud i balden som ligger helt tæt parallelle med nogle muskler. Og nogle gange efter et knæk i ryggen eller vrid kan disse to smutte ud og krydse hinanden istedet for at følges parallelt. Det han så har gjort ved mig er fysisk at vride dem på plads igen. AV siger jeg bare. Men hvis 2 min smerte og 600 kr kan kurere mig og det jo vand i forhold til hvad jeg har prøvet de sidste 4 år. Jeg håber at det var løsningen. Krydser fingre.

💜 Lise

onsdag den 9. maj 2012

Hollys i hus...

Som hende HER og hende HER har jeg også handlet knald billige tilbud på Hollys essentials hos LazyLazy
Her er mine indkøb: heldragter og body m kløver til Gustav og natkjoler og bluse m kløver til Trine.





💜 Lise

Mangler billede på blogroll ved mine indlæg.

Mangler lige lidt hjælp til at få et billede vist ved mine indlæg på blogroll'en. Kan du hjælpe mig. Blogger fra min iPhone. Det er gået galt efter at jeg har ændret til den nye blogger grænseflade.


💜 Lise

tirsdag den 8. maj 2012

Dagens resultater efter en hyggelig sydag.


Så blev symaskinen pakket frem sammen med min veninde. Er her dagens resultater. Listen er fortsat lang, så en sydag mere i nærmeste fremtid skal være velkommen.









Denne støttepude til Gustav blev syet udfra et frihåndstegninget mønster. Resultatet blev rigtig godt. Stoffet er fra stof2000 og fyldet er de billigste IKEA-puder.





Der kom også nyt betræk på sengeformindskerne i Gustavs tremmeseng, som han meget snart skal ind og sove i. Stoffet er en ny metervare fra stof2000.





Så blev det på bestilling fra min kæreste til denne dannebrogsfarvet flagranke. Den hænger nu i hans nybyggede jordbærbod som han har lavet de sidste par dage. Lige om lidt går jordbær sæsonen igang og nu er han klar til salget.





Så er disse bukser blevet til. Det er egentlig en gammel buksedragt str 92 med smock som jeg har klippet over og syet sammen igen, klippet stropperne af og VOILA nu posebukser str 98/104


Så er der syet ekstra stykke i numsen på disse nye bukser som havde en utrolig dårlig pasform


Og som prikken over i'et fik Trines strygebræt nyt betræk.

Lise

mandag den 7. maj 2012

Give away hos Xo ein ding

Vær med her Hos Xo Ein Ding


💜 Lise

søndag den 6. maj 2012

Forslag til mønster til denne sag.

Har du et forslag til mønster som kan ændres lidt i, så jeg kan fremtrylle sådan en dragt så sig gerne til. Tror faconen er bedst at se på den lille model. Lidt haremsbuks agtig som bliver smal i benene og med noget effekt for oven.


💜 Lise

lørdag den 5. maj 2012

Perler...

Eller hvad man nu kalder denne version. Har selv haft dem som lille og nu forbarmede jeg mig over Trine inde i legekæden idag og købte dem til hende. Hun har bare hygget sig med dem idag.








Og lidt andet billedspam





💜 Lise

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails