Sider

onsdag den 31. oktober 2012

Min mandag aften...

... Så sådan ud. Var igang inde i værelset bag symaskinen, samtidig med at jeg havde fået installeret ipad'en og så Medical Night. Først Greys vide verden - som var trist og en læge døde. Og selvfølgelig kneb jeg en tåre der bag symaskinen. Bagefter fulgte et afsnit af private practice, hvor der blev født et barn uden hjerne som donerede alle sine organer til andre babyer. Hvis jeg ikke tudede inden så kom tårene ihvertfald væltede nu. Var helt opløst og syningen gik helt i stå. Hvis du også så det kan du måske følge mig. Men Medical Night på Kanal 4 mandag aften fra 20-22 er jeg ihvertfald bag skærmen.

tirsdag den 30. oktober 2012

Bukser med hæklede lommer

Så kom der også et par bukser ud af overlockeren til Gustav. Synes disse lommer er blevet lidt bedre end dem til Trine. DIY herpå kommer senere.

mandag den 29. oktober 2012

Andet sæt til Trine.

Så kommer der lidt mere af det overlockeren har spyttet ud i sidste uge. Der har været lidt stilstand i weekenden, men der har jeg afholdt et gymnastik kursus og er stadig fuldstændig mørbanket efter at ha undervist uafbrudt i 4 timer. Øm øm øm.
Nå men det lækre sæt som jeg har lavet til Trine er velour buks med hæklede lommer ala Molo. Og raglanærme bluse. Mønster er Robin fra stof2000 og alt stof er fra stoff og stil.

søndag den 28. oktober 2012

Hr & Fru Græskar

Så fik vi også lavet vores græskar efter at de har stået uberørte hen siden starten af efterårsferien. Her er vores version.

lørdag den 27. oktober 2012

Første sæt til Trine.

Så er der blevet drønet en stor stak igennem overlockeren som jeg viser i løbet af weekenden. Det lilla kløver stof er fra den svenske webshop Liandlo. Resten er fra stof og stil. Mønstret er Robin fra stof2000. Jeg fandt en diy på hvordan man syr en ekstra ribkant i nakken til at dække overlock sømmen med, men er ikke tilfreds med resultatet. Håber at øvelse gør mester. Har du evt et fif til hvordan man gør det pænt. Kan se marapytta bruger samme fremgangsmåde. Men her er ihvertfald første sæt til Trine. Ribben i benene skal lige være strammere for at hun ikke falder i de lidt lange bukseben.

fredag den 26. oktober 2012

1.111,-

Så gjorde jeg det. Var tidligt igår morges i Lidl og hamstre en Singer Overlocker til den nette sum af 1.111 kr. Havde jo spurgt om jeres råd og mening ang dette køb og har både fået positivt og negativt retur. Men summasummarum - jeg gjorde det og tænker så må det være en begynder overlocker. Min mand gik straks i krig med at tråde og indstille og derefter fik jeg den ind i mit 'syrum' og den spinder jo som en mis. Meget tilfreds med mit køb. Og har lige opdaget at det er akkurat samme model som de har i stof2000, men jeg har sparet 50%. FEDT. Og klær de ikke bare hinanden.

onsdag den 24. oktober 2012

Overlocker - here I come..

Klippede ud til bukser og bluser både til Gustav og Trine her i eftermiddags. Så nu er det bare at gå i krig med overlockeren. Så bestillingsbogen står lige på standby indtil videre. Tror jeg skal kigge forbi Lidl i morgen tidlig og se på den overlocker de har på tilbud.

tirsdag den 23. oktober 2012

Flere grafiske puder...

Så er ordrebogen pt tom for grafiske puder. Men der er stadig andre bestillinger jeg skal ha gjort færdig. Men den overlocker jeg har lånt står efterhånden og råber på mig for at komme igang. Men alt min ledige tid har gået med bestillinger.
Apropos overlocker har de på torsdag en overlocker af mærket Singer på tilbud i Lidl til 1.111 kr. Er der nogen som har erfaring med en Singer overlocker, som evt kan anbefale maskinen. Ved ikke om jeg skal ønske mig den af min kæreste.

fredag den 19. oktober 2012

Gustav 9 mdr..

... Og om 2,5 måned starter hans mor på arbejde igen. Det er altså bare lige om lidt. Der er bare tusind ting jeg gerne vil nå inden arbejdet kalder igen. Men nu har jeg også været hjemme i ca 1,5 år med sygemelding og barsel tilsammen. Så det bliver sikkert godt for de små grå at komme i sving igen. Bassen her starter 1. dec i dagpleje, så jeg har en måned med frie hænder for mig selv. Med Trine var jeg træt af at være på barsel, men den mur har jeg slet ikke ramt denne gang. Føler nærmere at hver eneste dag er for kort.

Men puha som tiden går. Så tillykke Gustav med din 3/4 fødselsdag. Lige om lidt kan du kravle, gå, snakke.... Elsker dig.

torsdag den 18. oktober 2012

Efterårsferie = hygge..

Magnus er nede ved os i hele efterårsferien, selvom der arbejdes som vanligt. Vi har dog valgt at sende Trine i børnehaven hele ugen og så hygge med hende om eftermiddagen. Så der er planlagt snobrød og pandekager over bål, når det gir tørvejr en af dagene. Der spises nutella-madder og varm kakao. Der blev købt nye jumpsuits i Bilka, ungerne kan hygge sig i. Og uden for døren venter 2 græskar på at blive til Halloween lygter. Der er blevet lovet en tur i svømmehallen. Ellers er der ikke de vilde ting på programmet.
Hvad laver dig og din familie i kartoffelferien?

tirsdag den 16. oktober 2012

En hel alm aften...

Hvor der lige blev gjort lidt ekstra ud af borddækningen til en hel alm gang aftensmad. Menuen stod på fiskefrikadeller lavet i ovnen uden fedtstof, gulerodssalat, hjemmelavet remoulade, og kogte kartofler. MUMS

Ps: er nu oppe på 6,5 kg i mit vægttab over 2 mdr.

søndag den 14. oktober 2012

Overlockeren skal på arbejde.

Jeg har lånt en overlockeren af min veninde, som dog først skulle indstilles, hvilket jeg måtte overlade til Gert til sidst. Kunne simpelthen ikke selv få det hen. Maskiner og teknik er lige ham og så er en overlocker åbenbart ingen undtagelse.

Men med posten i fredags kom så en stor pakke fra stoff & stil, som overlockeren forhåbentlig snart skal forvandle til bluser og bukser til Gustav og Trine. Glæder mig til at sætte saksen i det.

lørdag den 13. oktober 2012

Grafiske puder - petroleum/oliven

Så er næste hold grafiske puder klar til at blive sendt hjem til hver deres respektive ejer. Har endnu et hold på bestillingslisten som jeg tager hul på næste uge. Synes det er nogle flotte efterårs/vinter farver.

onsdag den 10. oktober 2012

Grafiske puder - orange/bordeaux

Så er de første grafiske puder på bestilling klar til forsendelse. To af dem er til en kollega og den sidste venter på en pude i andre farver bliver færdig, så den kan postes samlet. Voila.

lørdag den 6. oktober 2012

Blogtræf i morgen - ses vi?

Glæder mig til at møde alle 32 andre skønne bloggere i morgen til blogtræffet. Det er altid med spænding og et lille sug i maven jeg går ind til sådan et arrangement. Men uanset, bliver det monster hyggeligt.
Dagen idag skal bruges sammen med gode venner og deres børn, og hele flokken tager vi med i svømmehallen. Så jeg skal nok være træt i aften. Men når børnene er puttet, må jeg hellere få gjort klar til i morgen: lavet ostelagkage, pakket sygrejet og stof, lavet en hemmelig gave m.m.

fredag den 5. oktober 2012

Smil.... Knips

Så fik jeg lige fanget et par fjæs af trolden i æsken. Bagefter synes hun det var hendes tur til at knipse. Men hun koncentrerer sig så meget om at jeg skal sige smil, så hun ikke helt ser hvor iphonen pejer når hun knipser.

Ps: collagerne er lavet min den suverene app instagram frame.

onsdag den 3. oktober 2012

Grafiske puder - nye farve kombi på vej.

Har modtaget rigtig mange bestillinger på mine grafiske puder. Og ønsker til farver er vidt forskellige, hvilket gør dem sjove at lave. Hver pude får sit eget udtryk.
Er du også interesseret så send mig en mail. Ellers følg med de næste par uger og se hvad resultatet bliver af alle disse bestillinger. Indtil videre har den første pude i orange/bordeaux haft mange henvendelser.

mandag den 1. oktober 2012

5 kg - halvvejs.

Har nu været igang med programmet fra Weight Watchers i 8 uger og idag til vejning nået op på et samlet vægttab på 5 kg (4,9 kg helt præcis). Bare så fedt. Det var så de kilo jeg tog på med min graviditet med Gustav. Nu mangler vi så kiloene fra graviditeten fra graviditeten med Trine. Så vi tager lige 8 uger mere. Men det bedste af det hele er at det er bare utrolig nemt at følge deres program, men også at lave mad. Man bliver faktisk bombarderet med gode opskrifter, som man bare må prøve. Læs mere herom på min side 'Madplaner'. Tænker ikke på det som en slankekur men mere som kostomlægning.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails