Sider

torsdag den 28. februar 2013

Grafiske puder - til min kollega.

I denne uge har jeg haft fri nogle dage og brugt al min tid foran symaskinen, i håb om at komme til bunds i bestillings-bunken. Er jeg har nået rigtig meget, som jeg viser jer løbende, som de retmæssige ejere, modtager deres pakker.
Men her er det først tre stk grafiske puder til min kollega. Ved at hun glæder sig til at få dem hjem i hendes sofa. Hun får dem imorgen i nattevagt.
For bestillinger -kig under 'Shoppen'.

mandag den 25. februar 2013

Noget om nusseklude...

Trine gav jo julemanden sine sutter for ca en måned siden. Og siden da har hun tillagt sig en ny vane, nemlig en nusseklud. Det skal siges at Trine aldrig har brugt nusseklude, men for hendes lillebror er nussekluden bedre end sutten. Så hun har nok luret lidt på lillebrors vaner. Men Trine er begyndt at hugge gustavs klude, som hun sådan set gør med alt andet han også har i fingrene. Så idag i rema røg der en pak stofbleer i kurven med neonpinke stjerner. Håber det mindsker kampene lidt.



fredag den 22. februar 2013

Shoppen er åben.

Har længe ville lave en shop-side. Hermed gjort.
Følg løbende med hvad der sættes til salg og muligheder for bestillingsvarer.

Tryk på ikonet 'Shoppen' - og se udvalget.

torsdag den 21. februar 2013

Færdigt byt-en-lap-tæppe.

 Så blev tæppet færdigt. Det blev til 96 lapper. kan du finde dine egne. Det har været en rigtig hyggelig leg som Sara - Bournonville, fik startet. Glæder mig til at se alle I andres tæpper. Der er endnu ikke så mange der er blevet offentlig gjorte endnu.
Du kan se alle de damer som jeg har byttet lapper med her:
Sara - Bournonville
Lene - Filihunkat
Sandra - KreaKaos
Lena - mors tankeblog
Lena - Lærkerier
Gitte - Ditogdut
Marlene - Fru Overbye Sørensen
Line - Kahr Kreation
Mette - Small Star
 Jeanet - BodilsensVerden
Dina - Krea-Mutti
Jean - Jeans Finurligheder
Signe - Visse Vasse
Trine - made by Levinsen
Laila - Hyggemor
 Louise - HolmeHandmade
Linda - Boldreels kreative hjørne
Helle Malene - Helle Malene
Susan - Annasmorblogger
Bodil - 200 procent by bebe
Camilla - by Nordgreen
 På bagsiden er der en flot orange fleece, som er kantet med brun kantbånd.
 Tæppet har fået plads i trines seng, så nu kan sengen reddes når der kommer gæster. I samme ombæring fik Trines værelse også den helt store oprydningstur. Utroligt hvad den pige alt får samlet sammen. Så der skal sorteres med grov hånd indimellem.
Passer jo så fint.

onsdag den 20. februar 2013

Air eller Pro

For de indviede ved i allerede hvad jeg snakker om. Nemlig en MacBook. Når engang min bankkonto har kommet sig over det enorme sorte hul der kommet efter at ha været på barselsdagpenge, skal der investeres i en ny bærbar. Og denne gang skal det være en MacBook da vi har alle andre Apple produkter her i huset. Men nu er spørgsmålet om det skal være en air eller Pro 13". Prisen er den samme. Den gamle bærbar jeg har nu bruger jeg yderst sjælden, da den skal startes en time inden man skal bruge den før den har tygget hele opstartsmenuen igennem. Og så tænker i sikkert få den dog virusscannet og andet smart. Er gjort. Så ud med den.
Hvad har du selv og hvad er du mest glad ved?

lørdag den 16. februar 2013

Børnehave håndarbejde

Trine er i børnehaven igang med at sy denne hello kitty lap sammen. Hun er meget påpasselig at hun ikke stikker sig på nålen. Hun er bare 110% koncentreret når nålen skal ramme de anviste prikker og stikkes igennem. Sødt.

torsdag den 14. februar 2013

Vinterferiehygge

Har stort sat arbejdet alle ugens dage. Havde dog fri tirsdag hvor vi sendte Gustav i dagpleje og jeg tog Trine og Magnus med en tur i biffen, hvor vi så Otto er et næsehorn. Den var rigtig sød og varede 1,15 time. Trine mistede dog koncentrationen inden der var gået en time. Men flot klaret af hendes første biograftur alligevel. Bagefter tog vi på cafe og sluttede af i fætter BR. Det var det tirsdagshygge.





søndag den 10. februar 2013

Nyt evighedsprojekt...

Manglede lidt mellem fingrene igen, og synes hæklenålen manglede at blive støvet af. Så nu er det i bølgemønster til et tæppe.
Til jer der også mangler et nyt projekt var en islænder-sweater måske noget.



lørdag den 9. februar 2013

Byt en lap - lapper modtaget #3

Tror det bliver de sidste og så bliver tæppet så stort som jeg nu har samlet lapper til. Har nemlig lige gang i rigelig mange lapper, da jeg også er igang med to senge tæpper til et sæt tvillingedrenge. Så når disse tre tæpper er færdig, tror jeg at jeg er helt firkantet i hovedet.

Første pakke - Susan, Annasmorblogger
Anden pakke - Camilla, By Nordgreen

Det sidste billede er en pakke med 30x30 lapper jeg har købt på trendsales. Er de ikke skønne. Skal bl.a bruges til tvillinge tæpperne.





fredag den 8. februar 2013

Sutter sendt til julemanden.

Så kom dagen hvor alle trines sutter blev puttet i en stor kuvert og sendt afsted til julemanden. Hun var rigtig stolt da hun var på posthuset med den store boble kuvert. Imens hun var afsted ringede mor til julemanden og han nåede at komme med gave inden hun kom hjem. Som belønning fik hun en prinsesse kjole.
Og hun har været dygtig. Har ikke engang spurgt til sutten ved senge tid.

Og skal også lige ha et billed af min lille hjælper som nærmest gør det til en umulig opgave at hænge vasketøj op, da han lige så frit snupper klemmerne. Bandit.


torsdag den 7. februar 2013

Fastelavn - så det mig - Andrea

Så er Trine klar til fastelavn. Vi har simpelthen arvet den største kasse med fastelavnstøj af min storesøster. Så det har været helt unødvendigt selv at skulle være kreativ. Kasse indeholder også kostumer som min mor har lavet til min bror og mig da vi var små. Total nostalgi at kigge den igennem.

tirsdag den 5. februar 2013

Byt en lap - lapper modtaget #2

Så var der igen to pakker med posten.
Første pakke fra Bodil - 200 procent
Anden pakke fra Helle Malene - Glade Tanker
Tredje pakke fra Gitte - DitogDut
( undskyld manglende link- kommer senere)

Ps: glæder mig til at gå krea-amok bag symaskinen i uge 9, hvor jeg kun har en arbejdsdag. Fedt.





søndag den 3. februar 2013

Barnevognspuder - igen.

Så er der igen tre heldige ejere af en ny barnevognspude.





lørdag den 2. februar 2013

Grafiske puder igen

Så kommer der lige et sæt puder mere af den grafiske slags. Det er en bestilling og håber modtageren bliver glad og tilfreds med dem når hun modtager dem først i næste uge.

fredag den 1. februar 2013

Byt en lap - Lapper modtaget..

Så kom der endnu en stor sending lapper ind ad brevsprækken. Der er endnu plads til 4 byttere, hvis der stadig er nogle derude der mangler byttemakkere... Spændt på at få alle lapper lagt op/ud.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails