Sider

søndag den 31. marts 2013

Betræk til puslehynden..

... Som matcher mine nye malerier i vores bryggers. Vi har nemlig to puslepladser i huset. Det ene i vores badeværelse, hvor man skal igennem soveværelset. Men da Gert ofte ligger og sover pga natarbejde, har vi også indrettet puslepladsen i bryggerset. Og da det også er vores hovedindgang i huset må der jo godt se indbydende ud. Så nyt look både til væg og hynde.

Og jeg må indrømme at jeg er stærkt inspireret af den puslehynde Motherblogger har vist os på hendes blog. Tænker at jeg vil lave en model mere, så jeg har et at skifte med, når det andet er til vask. Tænker en lysere udgave som stadig har matchende detaljer til malerierne. Nu må vi se.




tirsdag den 26. marts 2013

Nye malerier

Se nu bare hvad der er kommet op på væggen i mit bryggers. To skønne malerier med neon pang, malet af dygtige Mette med bloggen Pustetrolden.
Væggene har siden jul været bare. Så skal lige vænne mig til de skrappe farver. Men synes nu bare de er super gode. På bordet ligger til daglig en puslehynde, og den er jo et torn i øjet nu. Så jeg tænkte en makeover af denne i stil med Motherblogger's puslehynde.






mandag den 25. marts 2013

Socialbar -DIY

Fandt forleden denne DIY hos 2-th. Link: http://www.andentilhojre.dk/2013/03/social-bar-diy.html
Og nu da alle snakker om at skifte over til bloglovin giver denne DIY i denne tid stor mening. Der er også mange andre HTML-tricks at finde på denne blog.
Se gerne mit resultat.

lørdag den 23. marts 2013

Barnevognspuder - igen

Så røg der igen en stak barnevognspuder afsted til nye små ejere.
Denne gang var det ren drenge bestillinger. Mon ikke der snart kommer nogle pige farver igennem maskinen. Se mere om mine puder i Shoppen.





torsdag den 21. marts 2013

Nyt strygestof i hus...

Så er der købt nye forsyninger af strygestof, som jeg primært bruger til mine barnevognspuder. Denne gang er der også røget sort, hvid, sølv glimmer og neon grøn med i kurven, som nye farver. Strygestoffet er købt hos http://krudtfugl.dk/ som har er rigtig stort udvalgt. Har også selvlysende strygestof. Kunne være fedt på nattøj. tihi...


onsdag den 20. marts 2013

En ny Kähler.

Gymnastiksæsonen er nu slut. Og når man når til marts og 7 mdr træning er forbi er det altid tiltrængt med pause. Sidste uge havde vi afslutning med det hold jeg selv har trænet. Jeg lå godt nok syg, så en af pigerne var søde at komme forbi med en gave som gymnasterne havde samlet ind til. Tænk sig denne smukke Omaggio vase i den flotteste forårsgrøn. Men da det er gråt og trist udenfor ved jeg ikke hvor gode farverne fremgår af billedet. I aften er det så afslutning på det hold som jeg har gået på og vi har sidste opvisning i weekenden.



lørdag den 9. marts 2013

Nyt tøj til Trine

I sidste uge røg der også et sæt igennem mine maskiner til Trine.
Har igen været en tur forbi reste bordet hos stof og stil hvor jeg fandt det stribede. Resten havde jeg på lager. Nederdel og bluse og med effekt af koral neon pipping fra BettyP. Og hun ville endda ha sættet på i børnehaven uden voldsom overtalelser.





fredag den 8. marts 2013

Barnevognspuder - nu også til salg.

Så røg der atter en pude afsted mod en ny ejer. Denne gang i sart lyseblå nålestribet bomuld med en blå kløver på i strygestof.
 Disse to barnevognspuder nedenfor ligger pt til salg i "Shoppen". Kig ind og se mere.


torsdag den 7. marts 2013

Grafiske puder - lilla/grøn/brun

Endnu et hold grafiske puder og blevet sendt afsted til deres nye ejer. Det blev til 2 stk 50x50 og 2 stk 40x60 puder. Så pt er der ikke flere puder på bestillingslisten. Hvis man skulle ha interesse i mine puder, så kig forbi 'Shoppen' er se mere Info.

Pillefinger modellen Gustav.

Så er Gustav igen i skufferne, men tog lige chancen for at tage et lille snapshot i hans nye outfit, alt imens han spiser lidt stanniol.

onsdag den 6. marts 2013

Nyt tøj til Gustav.

Har bestemt ikke mange penge på kontoen for tiden. Og skat er heller ikke særlig villige til at afgive penge til mig. Så hvis der købes nyt stof til eget forbrug bliver det kun fra restebunkerne i stof og stil. Men denne gang har jeg kunne finde alt i mine egne gemmer. Herhjemme er Gustav ved at lægge alt str 80 på hylden. Så vi må igang med at supplere hans str 86 garderobe op. Her er lidt af det mine kære maskiner har spyttet ud. Et par Chris bukser, syet i petroleum fløjl med neon gul detaljer og to Robin bluser. Begge mønstre fra stof2000.
Og til sidst lige et billede af den pillefinger jeg har herhjemme lige for tiden. Han skal bare ha alt ud af skabe og skuffer. I morges fik han åbnet for den beholder jeg har mel i. Vupti og gulvet var Hvidt.





tirsdag den 5. marts 2013

Tvillinger tæpper.

I december måned lavede jeg en tvillinge-barnevognspude på bestilling fra en mor. Puden faldt i god jord og i det nye år kom endnu en bestilling til tvillingedrengene. Den lød på to tæpper som kunne passe til en junior seng. Tæpperne måler 150x80 og har fået været deres kant farve og bagside, for at de ikke skulle være ens. De samme hæklede initialer som jeg brugte ved barnevognspuden har jeg ladt gå igen på tæpperne. Tæpperne er nu afleveret og jeg har fået god feedback på tæpperne.









mandag den 4. marts 2013

Så blev børnene lukket ud på græs.

.. Her i weekenden i det fantastiske forårsvejr. Og mig og Trine fik ryddet op inde i hendes legehus og sandkassen blev revet igennem, for evt katte-überraschung. Og det var faktisk også gustavs første tur ude i haven på egen hånd. Ellers har vi kun haft ham med ude i barnevognen og en trække tur på kælken. Så han nød i fulde drag og kravle på græsset og få en trækketur på gåbilen.









lørdag den 2. marts 2013

Grafisk pude - ny model

Min veninde sendte mig for 14 dage siden et billede på SMS af en pude og spurgte om det var noget jeg kunne lave. Farverne var valgfri, men måtte gerne passe til hendes verdenskort. Så hun kom med i min bestillings-sy-uge. Og her er resultatet. Puden måler 40x40 og jeg har brugt trines børne hovedpude som demo-fyld. Du kan måske ane en ugle igennem den lyseblå farve. Tihi.
Da der er noget origami-teknik i denne pude startede jeg med at prøve at folde i papir.



fredag den 1. marts 2013

Trine til gymnastikopvisning

Her i aften har vi været til lokalforeningens gymnastikopvisning. Trine har hele vinteren gået på mor-far-barn holdet sammen med hendes mormor. Her til aften nægtede hun så at gå på gulvet sammen mormor. Trine var sur og mormor var skuffet. Så jeg måtte gå på gulvet med Trine.
Senere skulle mit eget hold på gulvet som jeg har trænet i denne sæson. Det er et rytme hold for piger mellem 25 og op til næsten 50 år. Super hyggeligt. Og de gjorde det rigtig godt. På søndag er det så min tur igen til at stå på gulvet med det hold hvor jeg selv går til. Jo kald mig bare en gymnastik-nørd. Vil opfatte det som et kompliment.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails