Sider

lørdag den 29. juni 2013

Barnevognspuder og sommerferie-shotdown.

Kan så at d. 9 juni lavede jeg sidst en opdatering de de sidste barnevognspuder. Så nu kan jeg konstatere at der på 20 dage er blevet sendt yderligere 13 barnevognspuder afsted til nye ejere. Der er utrolig mange henvendelser lige i øjeblikket, da mange gerne vil have en barnevognspude med på ferie.
Dog er Magnus nu kommet og er på ferie i 3 uger, hvilket er ensbetydende med, nu da vi deler værelse, at mit syværksted er pakket ned og holder lidt ferie. Dog er der stadig en masse bestillinger på listen, så der er nok at komme igang med, når jeg starter op igen.
Men er her er ihvertfald et par stykker mere i galleriet.






onsdag den 19. juni 2013

Legoland i ord og billeder.

 Idag tog Trine og jeg sammen med Trines bedste ven afsted til legoland, trods lidt skidt vejrudsigt.
Det er nok 10 år siden jeg sidst har været i legoland og jeg var positivt overrasket over hvor mange forlystelser der var for de to små de kunne prøve eller prøve ledsaget af en voksen. Vi kunne være blevet ved, hvis ikke det var for regnen og trætte unger.






tirsdag den 18. juni 2013

Maledag og picnic

Idag startede jeg hårdt ud med at male sternbrætterne hele vejen omkring vores hus. De var indtil nu rødbrune og jeg gav dem en omgang entricit-grå (tror jeg nok den hedder). Dog nåede jeg kun halvvejs rundt om stuehuset, så var myoserne i nakke og skuldrene helt oppe at ringe. Har jeg sagt jeg har en sart nakke. Bare at gå med en rygsæk i mere end en time, så er jeg kvæstet og stenhård af myoser.
Men den anden halvdel af huset bliver senere på ugen. Og så er der selvfølgelig også garagen holdende. Nå men vi når det nok. Sidst på sommeren tager vi hul på årets andet projekt, nemlig at fjerne vores gamle stakit op langs indkørslen og mure søjler og få ivar-plank op imellem (cement-planker, som er vedligeholdelsesfrie). Bliver skide godt. Men her i huset tager ting tid.



    





Men vejret var jo bare super skønt, så der blev serveret picnic-pizza på tæppet i haven. Nabopigen spiste også med. Og imens vi spiste kravlede den lille skid til Gustav sgu selv op ad vores trappe arrangement og helt op til rutsjebanen. Han er frygtløs. Har jeg fortalt at han fik en Playstation i hovedet i lørdags, hvilket resulterede i en hul i hovedet og en kæmpe stor bule i panden. Tror da vidst vi skal til at holde ham under kyndig opsyn.....

søndag den 16. juni 2013

Kunne du bruge mine bukser...

Har jo lige pralet med at ha syet en masse til mig selv blandt andet disse fede bukser med cigaret-ben og leo indvending i linning og lommer. Se dem her i Kreation til mig selv #3.
Men må desværre erkende at de er blevet en anelse for små. Så det kniber desværre med at få lynlåsen op de sidste 4 cm. Jeg måler 102 cm om hoften på det breddeste sted (fuck det lyder af meget) og 88 cm om taljen. Bukserne er syet ud fra en str 40 i mønster.
Så er du blot få centimeter mindre disse to steder vil du snildt kunne hoppe i mine bukser.
Men trods mit vægttab på 13 kg, vil de aldrig blive helt gode til mig.
Bukserne er syet i en lækker sort twill fra stof og stil og som sagt foret med leo-stof i linningen og i lommerne. Se mere på linket. Der er syet snydelommer bagpå buksen. 

Er du interesseret så send mig en mail på lise-tj@hotmail.com, så finder vi ud af noget. Evt en byttehandel..... Elsker byttehandler....

fredag den 14. juni 2013

Kreation til mig #4 og #5

Så har jeg igen forsøgt mig med en buksedragt.
Denne gang har jeg igen taget udgangspunkt i buksedragt mønstret fra stof&stil, men lavet en del om.
Jeg ville nemlig have et lille ærme i overdelen.
Første forsøg gik dog gal, og blev til en top for sig selv efter lidt fiflen hist og her.
Andet forsøg gik noget bedre, og er super tilfreds med det færdige resultat.
Stoffet er viskose og købt på restebordet hos stof2000 til blot 75 kr for 3 m.
Dragten og blusen er pimpet i alle syninger med blomstret skråbånd også fra stof2000.
Giver et fedt look. Iblusen er alle åbninger og syninger pimpet med det flotte skråbånd.Giver et luksus look. I buksedragten har jeg brugt skråbånd i halsudskæringen og i benåbningen.
Yderligere er mønstret gjort smallere i benene og der sat elastik opad hver side på benene.
Det eneste er at jeg lige skal ha fundet noget andet snor-værk i taljen. Lige pt blev det et stykke rød Zpagetti snor.








søndag den 9. juni 2013

Barnevognspuder og lamineret mønster

Har efterhånden syet en del barnevognspuder og tror desværre ikke at 100 slår til mere. Så mit mønster er også mærket deraf. Min veninde kom den anden dag med den geniale ide at laminere mønsterdelene. Og da Gert havde lamineringsmaskinen fremme slog jeg til. Det er blevet knald godt. dog kunne det store rygstykke ikke være i en A4,så der måtteder foldes 2 lamineringsark rundt om og strygejernet måtte udgøre det for maskinen. Men det er da bare 17 gange nemmere at klippe dele ud nu og helt uden af bruge nåle. Fedt. Og hvorfor var det ikke mig der fik den geniale ide.




Ellers er der igen en håndfuld puder eller to i kan nyde synet af.

PS: Føler lidt for tiden at jeg er lidt utro mod min blog, da det meste blogger-energi, gives til Instagram. Men er det ikke mange af jer der har det sådan.

lørdag den 1. juni 2013

I sommerhus i Hvide Sande

Gud hvor vi hygger her i Klegod ved Hvide sande. Godt nok har vejret ikke levet op til den lovende vejrudsigt. Men det er tørt og nogenlunde temp. 
Dagen har stået på formiddagshygge, besøg i Hvide Sande Fiskebutik, hjem og smovse i fisk, luftet igennem nede på stranden, set hugorm, hjem med stængerne op og en øl i hånden.... Etc...







LinkWithin

Related Posts with Thumbnails