Sider

mandag den 23. september 2013

Ny buksedragt - Fernanda

Så er der endnu engang produceret en buksedragt. Denne gang er mønstret det nye Fernanda fra Stof2000. Jeg har også købt lillepige modellen, som jeg dog ikke har nået endnu.
Stoffet er viskose jersey i koksgrå fra Stofogstil og virkelig lækker at have på. Total godkendt og kan varmt anbefales.
Jeg har dog 2 ændringsforslag i forhold til vejledningen.
1. Jeg har syet modellen i str L, hvor mønstret viser en slids på 40 cm bagpå. Min er kun 25 cm og kan stadig fint tages af og på. Så ingen grund til at gøre den så lang.
2. Løbegangen rundt skrives i vejledningen at begge sidder bukkes ind og påsyes tilsidst med stikninger i hver side. Jeg har syet løbegangen med rundt da man syer overdel og buks sammen. Pres den ene side af løbegangen 1 cm ind med strygejernet.  Læg løbegangen ind mellem buks og overdel med den side som ikke er presset og sy rundt.  Vend nu buksedragten om på retsiden og sy nu en stikning rundt fra retsiden på løbegangen på den pressede side. (Håber det gir mening).
Her er ihvertfald resultatet:

søndag den 22. september 2013

Ny hæklet siddehynde.

 Jeg har nok som de fleste andre også købt mine siddehynder til mine Eames stole i IKEA. Og så var jeg så smart og ville vaske dem. Men det resulterede i at skumhynden inden i betrækket var fuldstændig krøllet sammen og umulig at rette ud igen uden at sprætte betrækket op. Det lykkedes dog nogenlunde på 2 ud af 6. De resterende 4 hynder har jeg nu klippet op og gemt skumhynderne. Indtil videre har den første fået nyt betræk. Er ganske tilfreds med resultatet. Opskriften til den runde pude kan du finde på Lutter Idyl's blog.

lørdag den 21. september 2013

Bamsesygehus i Sønderborg.

Idag var Trine og jeg sammen med 300 andre børn taget afsted til bamsesygehus  på Sønderborg Sygehus. Jeg arbejder på børneafdelingen og vi havde arrangeret bamsesygehus fra kl 10-13. stor succes. Ud over bamsesygeplejersker, bamserøntgen, bamselaboranter, bamselæger, var der også en ambulance, politibil, bearemy maskot bamsen fra Build-a-bear, tegnekonkurrence, diplomer, gaver og EN KÆMPE OPLEVELSE. I aftenens udgave af TVSyd var trine endda at se i indslaget. Her er dagen i billeder, som var sjov for både store og små. Tak til alle mine kollegaer for en super god dag.






fredag den 20. september 2013

Nye barnevognspuder i shoppen


Egentlig skulle jeg i denne uge ha været med hele min familie til Tunesien og nyde solen, poolen og ikke mindst all-in-clusive. Men nej sådan gik det ikke. Torsdag i sidste uge kom Gert hjem fra arbejde og var gledet på en glat rampe og havde forvredet knæet, så slemt at han næsten ikke kunne støtte på det. Og vi skulle jo ha været afsted om søndagen. Så efter en tur på skadestuen, var dommen meniskskade som sad i klemme. Så jeg måtte bide i det sure æble og afbestille vores ferie. ØV

Men det resulterede jo så i en uges gratis sytid bag maskinen. Man skal jo finde det positive i det. Og der er virkelig blevet spyttet en hel del igennem. Intet mindre end 22 barnevognspuder er det blevet til. 

Så en stor stak er kommet til salg i Shoppen kig endelig forbi. Se blandt andet de super lækre puder med fotoprint. Cute.




torsdag den 19. september 2013

Mit "nye" badeværelse

Her er så mit "nye badeværelse. Uha jeg er glad for resultatet af vores lille makeover at vores lille badeværelse i huset. Trine kalder det hendes badeværelse nu, eller bare det nye badeværelse når hun fortæller hvor hun går på wc henne. Apropos WC har jeg bestilt to nye krus fra design letters med disse bogstaver der skal udgøre det for nye holder til vores tandbørster. Og selvfølgelig har jeg været i rema1000 som alle jer andre efter en lille fuglekasse. Tapet er hentet i Fluggers, da Boligmagasinet på et tidspunkt havde kuponer på gratis tapet. Spejlet er også fra IKEA:
Her er to af det gamle look.



 Og her så det nye look. Mine blå svaler fra Liebe er endelig kommet op at hænge. Jeg fik dem sidste sommer til min fødselsdag afmine søde veninder og de har hele tiden været tiltænkt denne makeover.
 Det nye bade-arrangement er købt i IKEA og det er faktisk også et år siden at det er blevet købt. Men da jeg ikke selv har kunne sætte det op, måtte jeg jo tålmodigt vente på at manden fik alle mulige andre projekter af vejen før det var min tur i køen. Men da min mand er tømreuddannet er der intet som bliver overladt til tilfældighederne.

 Så selv loftet er blevet pillet ned og skiftet ud og i samme omgang er der blevet monteret spot i loftet, som var et stor ønske fra os begge. Desværre er vi begge helt vilde med det nye loft. Så lur mig om ikke det kommer op flere steder i huset, efterhånden som de andre rum også skal shines op.
 Her set fra døren. Det nye arrangement er en del smallere. Før gik bordpladen næsten helt ud til vindueskarmen. Så nu er rummet også blevet meget smallere. WIN WIN.
Og så prikken over i'et. Mine to tryk fra @myminmy på IG. Hendes billeder kan bl.a. købes i workshopcph. De er sindsyg flotte og har også måtte vente lidt inden de kom op i glas og ramme.

fredag den 6. september 2013

Produktivitet.

Kender i det at fanden lige pludselig tager fat i jer og en masse overskud i ikke troede i havde kommer frem. I mandags skulle jeg egentlig bare lave en madplan for ugen og kigge i køleskab og skabe, hvad der manglede at blive spist. 2 timer senere var der bagt 40 pølsehorn/pizzasnegle, 1 kg saltede mandler og 17 glas jordbær marmelade. Hvad skete der lige der.   
 Bagningen blev sat i værk da jeg havde 3 pakker gær som skulle bruges og en pakke pølser og en pakke hamburgerryg som snart blev for gamle. 
Saltede mandler er et hit hos os og især i trines madpakke som sund slik. Så da jeg havde været  over grænsen for nylig, handlede jeg 1 kgmandler, som er billige i tyskland. 

OPSKRIFT: Overhæld mandlerne med kogende vand, gerne i en glasskål. Tilsæt salt under omrøring indtil vandet er mættet, dvs saltet ikke opløses mere, men bundfælder. Lad dem trække. Hæld vandet fra og fordel mandlerne på en bageplade og bag dem i ovnen v 150 grader i ca 45 min.
 Min første produktion er spist op eller solgt til mine kollegaer. Og alle de jordbær jeg har i fryseren optager en masse plads. Så jeg kogte marmelade af 4 kg, hvilket blev til 17 glas.

OPSKRIFT: Syltesukker + jordbær + blender = VOILA.... SUPER NEMT!
 Og så fræsede jeg da også lige disse to igennem maskinen. Så nu er der åben for bestilling af barnevognspuder igen, efter min lille sy-ferie. Det er veninde bestilling. Skal du også ha bestilt en pude?

onsdag den 4. september 2013

Vind gavekort til barnevognspude på IG



Nu har du muligheden på Instagram at vinde et gavekort til en af mine barnevognspuder. Så hop ind på min profil på instagram @savvaerksvej

REPOST + FØLG + HASHTAG


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails