Sider

mandag den 28. oktober 2013

Kreative dage...

Som nærmset alle amdre i blogland, har jeg også været afsted i weekenden til Kreative dage i Fredericia.Jeg havde hyggeligt selskab af min veninde Sabrina med bloggen Favre Farvershus.
Jeg synes der var et vel af gode stande. De to forrige år jeg har været med synes jeg der var voldsomt mange stande med patchwork og smykker/perler. Denne gang var der en jævnt og spændende fordelig i kreativitetens mange ansigter. Der var to ting som jeg simpelthen ikke gå forbi uden at forevige dem på mit kamera:
 YARN-SPAM på Folkevognen og koen

 Disse billeder/kunstværker var intet mindre en fantastiske. Er syet frihånd på en symaskine. Er det ikke bare vild at kunne få disse resultater ud af det.

fredag den 18. oktober 2013

Halloween græskar kunst

Sådan så det ud torsdag eftermiddag da jeg kom hjem fra arbejde. Trine var blevet hentet tidligt fra børnehaven og sammen med storebror og far havde de kastet sig over græskarene. Har jeg fortalt at jeg er samlevende med en JohnDeere-nørd. 



Mobil cover.

Jeg flashede mit nye mobil cover på instagram i mandags. Min inspiration kommer fra Trine Stjernepels og fra Lena MorsTankeblog. Min version er lavet ud fra det jeg lige havde på lager. Etuiet er lavet af alm filt lagt dobbelt og quiltet i baner. Overlocked foroven. Bagpå påsyet lomme som er stor nok til nemid. Stroppen er hæftet inde i etuiet og går nedenom mobilen, så man kan hive og mobilen popper op. Alt i alt helt ok. Men helt klart plads til forbedringer. Glæder mig til hente inspiration fra Line KahrKreation. Det ser skævt ud på billedet da filten trækker sig lidt. Men oprindelig er det hele lige syet.

tirsdag den 15. oktober 2013

Gustav, Robin og Chris

Bare rolig - jeg har ikke fået flere børn. Men blot navnene på mønstrene jeg har brugt til Gustavs nye garderobe. Det er faktisk så langt tid siden at jeg sidst har syet tøj til Gustav at han er vokset ud af det hele. Der er intet tilbage af mors hjemmesyede i hans skuffer. Årsagen er nok at jeg konstant har flere barnevognspuder på bestillingslisten. Så går alt tiden hermed.
Men som sagt er det mønstrene Robin (buks+bluse), Chris (buks) fra stof2000 og Symagasinet 01/13 (heldragt).
Næste gang er det Trines tur, til den hele store supplement i garderoben. Hun har dog fået en heldragt. Men der er både bluser og leggings på to-do-listen. Ingen kjoler desværre, da hun alligevel ikke gider gå i det. Øv. Der findes ellers så mange søde modeller.
Men her er Gustavs kollektion.
Bluse (robin) i sweat med jersey ærmer og stjerne i læder
Bukser forfra (Chris)
Bukser bagfra (chris) med matchende stjerne i læder.
Buks forfra (Robin) syet i en rest af velour. Foran med snyde-coverlock lommer. Tricket er lært af Libbie. De er overlockede og syet på med en lige stikning.
Buks bagfra (robin) med baglommer med ribkant.
Bluse (Robin)
Heldragt i en rest jersey. (symagasinet 01/13)

Buks (robin) syet i mælkedrengestrib. Jeg syede dem til blogtræffet.
Og her er modellen så i mors hjemmelavede sweat-sæt. Bedre billede blev det ikke til for denne gang.

søndag den 13. oktober 2013

Barselsgave - Tæppe+Barnevognspude.

Min veninde smed en bestilling på en barselsgave til en nybagt mor. Farveskalaen har hun selv valgt, så hun var enorm spændt på om det ville falde i god jord hos modtageren. Men synes nu at sættet blev utrolig fedt. Bag på tæppet er der syet sort fleece.





lørdag den 12. oktober 2013

Buksedragt til Trine.

I sidste weekend hvor jeg var afsted til Blogtræf hos Lena og Libbie i Toftlund, havde jeg forberedt mig hjemme fra og klippet ud til en masse, men heldigvis gik snakken, så blev langt fra færdig. Men så er der jo en masse at gå igang med herhjemme.
Og selvfølgelig havde jeg også pakke hjemmefra til den store guldmedalje og taget hele min maskinpark med. Da jeg så kom til Toftlund måtte jeg sande at jeg havde glemt min speader til min overlocker. Heldigvis var der mange som havde deres overlocker. Så ved at springe lidt rundt til de maskiner som var frie, lykkedes det mig at få syet en buksedragt til Trine. Mønstret er Sally fra stof2000. Stoffet er købt engang i stof&stil til 29,95 for 1,5m. Det er sådan noget strikjersey.
Desværre var halsudskæringen blevet alt for stor da jeg kom hjem og fik dragten prøvet på modellen. Tænke tænke - hvad gør man? Løsningen blev at lave en løbegang rundt i halsen og trække en tynd bukse-elastik. Resultatet blev ok og fungerer fint. Der er sat en stor neon gul i ryggen og efter ide fra Lena er sløjfen ikke ført rundt i en løbegang i taljen blot syet fast midtfor og bundet en sløjfe. Istedet er der på indersiden rundt i taljen syet en bukse-elastik fast, for at man kan holde dragten oppe og få den posede effekt af overdelen.




Nu må vi se om hun kan li at gå i den og ikke mindst finde ud af at tage den af når hun skal på toilettet. Det skal nemlig stadig gå rigtig stærkt når Trine skal tisse. Så vi vil ikke have flere tisse uheld bare fordi tøjet driller. Og undskyld for drejede billeder og dårlig kvalitet, men må hellere gribe chancen og

fredag den 11. oktober 2013

Blogtræf i Toftlund 5. okt

Jeg havde fornøjelsen at deltage i Blogtræffet som var arrangeret af Lena og Libbie.
Vi var samlet 27 kreative damer i Kantinen på Lena's arbejde, hvor mekanikerne på den anden side ad døren var på arbejde den lørdag og havde øjne på stilke over at se så mange piger i deres kantine, men også se hvor meget grej vi alle slebte frem og tilbage. Jeg tror endda de var så heldige at få lidt kage.

Men der blev syet, overlocket, strikket, hæklet, tegnet, broderet, hama'et, snakket, spist, kigget, samlet ideer, bounded, sodastreamet, og fik jeg sagt spist.....


Jeg har ikke selv taget så mange billeder, men det kan ses hos alle de andre skønne blogkvinder. Billedet er lånt hos Mette:

 Lene med bloggen Filihunkat
  Lise med bloggen Savværksvej
 Mette med bloggen Albertemor
 Pia med bloggen mum22boys
Pia med bloggen skatterens hyggekrog
Marlene med bloggen fru overbye sorensen
Annie med bloggen hos rosendal
Susanne med bloggen suskahl.dk
Erna med bloggen strik og slap af
Anne med bloggen nørkle tøserne
Heidi med bloggen ohmanns verden
 Line med bloggen kahr kreation
 Henriette med bloggen hand made by henriette
 Ivanka med bloggen nanuschka
Line med bloggen lines verden
 Trine med bloggen kvalitid
Mette med bloggen pustetrolden
 Birgitte med bloggen kreasyslen
Ann-Katrine med bloggen mumma.dk
Mona med bloggen mona-honnens
 Susanne med bloggen flesthverdage
Kristina med bloggen kristinalyngsoe.dk
Helle Malene med bloggen gladetanker
Kirsten med bloggen Chilipigen
 Elena med bloggen cupcakebyme

Lena og Libbie havde knoklet med at lave fede goodiebags til os alle. Der var meget lækkert iblandt.

 Sponsorlisten ser således ud:


Oven i hele gaveregnen har hver blogger skulle medbringe en gave til en pakkeleg. Jeg var så heldig at vinde gaven som Susanne havde lavet. To glade glas fugle.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails