Sider

onsdag den 26. februar 2014

FASTELAVNSFEST 2014

Så har vi været til Fastelavnsfest i Trines Børnehave. Vi er en forældregruppe som tager initiativ til nogle arrangementer i løbet af året, hvor formålet er at tjene en lille skilling til børnehaven. Pengene går fx til udflugt eller til leje af bus etc. 
Forældrene måtte også gerne komme udklædt. Jeg var flue, Gert bandit, Trine mavedanser og Gustav var Spiderman. 
Det var en super god eftermiddag/aften. 
Der var inviteret til fælles buffet og mit bidrag var en ordentlig stak pandekager m risengrød i dejen og en bunke brydebrød. Bon appetit. 






lørdag den 22. februar 2014

Forår på vej

Så er der igen lagt nye barnevognspuder ind i Shoppen. Jeg kan mærke på bestillingerne at foråret er på vej. I længe har der været stille og lige nu begynder det for alvor at tikke ind igen på mailen. Så for at være lidt på forkant har jeg tanket lidt op i shoppen. 
Kig forbi og se om du skal ha en af puderne hjem til dig. 

tirsdag den 18. februar 2014

Vinduespudsning

Til jul af min 'mand' fik jeg en vindues-pudser-maskine af mærket Kärcher. Bare rolig jeg havde skam ønsket mig den så den faldt i god jord. For hvor hader jeg dog bare at pudse vinduer indvendigt. Det udvendige pudsningsarbejde kan jeg tilgengæld faktisk godt li. Men det er også hurtigt overstået da vi kun har store vinduespartier i hele huset. Så heldigvis ingen sprosser til mig. 

Men med min nye vindues pudser er det ingen sag mere. Jeg fylder sprayflasken med vand og opvaskemiddel. Sprayer og vasker samtidig vinduet med den mikrofiberklud som er på sprayflasken. Bag efter tænder jeg for maskinen og den skraber vinduet rent samtidigt med at vandet suges op i en beholder fra viskerbladet. Og man kan faktisk skrabe hurtigt. Den kan sagtens følge med til at få vandet suget op. 

Så hermed en anbefaling på Kärcher vinduespudser, hvis du lige som mig ikke orker den Gammeldaws metode. 

Skal lige siges at jeg både har pudset udvendig og indvendig idag på ca 1 time tilsammen. Ærindrer ikke at det nogen sinde er sket før. 


fredag den 7. februar 2014

Gangi produktionen igen..

Efter at jeg har holdt lukket i hele december og lidt af januar for bestillinger af barnevognspuder, er det faktisk helt dejligt at komme igang igen. Men pausen har nu også været dejlig og tror jeg gør det samme igen til næste år. Der har været god tid til andre syslerier og ikke mindst har jeg jo taget udfordringen op med 12 months of knitting. Men pudsigt nok har jeg faktisk slet ikke haft henvendelser på bestillinger i december. Tror det skyldes årstiden. Nu lugtes foråret og bestillingerne starter igen...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails