Sider

søndag den 29. juni 2014

Shoppen er tanket op.

Så er der nye puder i Shoppen. Så er der lidt at vælge mellem imens jeg holder sy-ferie.

tirsdag den 24. juni 2014

Sommerferie til barnevognspuder


 Så er vi kommet så langt i kalenderen at det er tid til at holde sommerferielukket for barnevognspuder. I år er der sy-ferie fra 27-31. Dvs symaskinen holder stille, men i er stadig velkommen til at kontakte mig, så din ordre er i hus, når maskinen starter op igen.

Men så kan jeg jo passende give lidt kærlighed til Boys Month 2014 i juli måned som Frk Turkis igen er vært for. Men som altid lige en update på de puder som er sendt ud af huset siden sidst. Jeg syr flere og flere sæt til tvillinger. Håber snart at kunne vise jeg live billeder af puderne i brug, når der er to igang på samme tid.






mandag den 23. juni 2014

Sommer- garderobe til Gustav

Så gik jeg lige lidt amok idag med sy tøj til Gustav. Har mangler shorts og kortærmede. Så sæt igang. Det startede meget neutralt men til sidst blev jeg grebet af en gal Hjort (som det ellers kun er faren i huset der er), og pludselig så jeg gult og grønt. Her er dagens herligheder. 








lørdag den 21. juni 2014

2 stk Sommer-buksedragt

Så fik jeg syet det sidste i bunken færdig, som jeg havde klippet til #denstoresydag med Ækreaklub. Det er på bestilling fra vores nabopige og Trine. De ville hver gerne have en sommerbuksedragt. Som sagt så gjort. Tror dog ikke det bliver den sidste til Trine. Mønstret er fra Stof2000. og det samme er stoffet. Jeg har brugt elastikkant til halsen. Absolut ikke sidste gang jeg bruger den løsning. Let og smart.







tirsdag den 17. juni 2014

Den store sydag

 Så er den første sydag i Æ Kreaklub blevet afholdt. Se #denstoresydag på Instagram.
Tiden flyver som altid afsted, så bunken af klippede projekter var desværre større end hvad tiden tillod. Men her er nogle af de første projekter som allerede er taget i brug. Og de er så meget godkendt.






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails