Sider

lørdag den 31. januar 2015

Den store fødselsdags måned.

I Januar har alle mine tre knægte i huset fødselsdag. Gustav lagde ud d. 19 januar med sin 3 års fødselsdag, hvor vi havde traktor-muffins-kage med i børnehaven. D. 24 januar fyldte Gert så 40 år, som han fejrede med huset fuld af mandfolk på selve dagen og dagen efter havde vi samlet familien. Der var bagt traktor-vandbakkelse som først blev båret ind, med lys og sang. Bagefter bar jeg så endnu en kage ind som var til Gert. Søde Anne med blogggen - Nørkletøserne.blogspot.dk, havde været så dygtig at bage en kæmpe Johndeere kage til Gert, som intet anede til. Og den smagte himmelsk.
Idag fylder Magnus så tolv, som han fejrer hos sin mor. Stort tillykke Magnus.
Men nu går der lige nogle måneder inden der bages fødselsdagskager igen….








fredag den 30. januar 2015

12 months of crochet - #1

 Årets første projekt i dette års udfording - #12monthsofcrochet, som kører på IG, er dette babytæppe inspireret af #lutterløkker. Håber det falder i god jord hos modtageren.

Opskrift: Lutter Løkker (med modificeringer), Hæklenål 4, Garn: grundfarve højlandsuld - havregrød, fra garnudslag.dk, øvrige farver coast-garn. Forbrug: lidt svært at sige da det meste var rester. Et slag på tasken 300 g.

Årets første Barnevognspuder

Efter at være ferielukket hele december, er der nu gang i produktionen igen. Tænker jeg tager et år mere med barnevognspuder, og så må vi se om ikke snart jeg er træt af at lave dem. Lige nu er det stadig en lille fin biks at have kørende ved siden af mine andre kreative sysler.
Denne gang var det leo bestillinger fra en mormor til hendes nye barnebarn og dukkevognspuder til de øvrige børnebørn. Og så lige en grå 'hay'-pude med rosa knap. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails