Sider

tirsdag den 10. maj 2016

Jeg er her endnu...

Som jeg tidligere har skrevet bliver bloggen glemt lidt og langt størsteparten af tid der bruges på de sociale medier går til Instagram.. Men skulle lige ind og rette lidt og faldt over at mit sidste indlæg var fra januar 2016... Puha tiden flyver. Nogle gange er man en super mor og alt kan lade sig gøre og andre gange kan man overhovedet ikke følge med. Så det er kørt lidt på lavt blus i længe. Men derfor står det jo ikke stille herhjemme i det kreative tegn. Så her er lige en lille follow up.
Poncho efter egen ide og design til mor. Har dog ikke fået den brugt, da strik-ribben er for stiv, så det må blive en ommer.

To nye tube-tørklæder til mig. Så bløde og flittigt brugt.

Coatigan efter Onion mønster. Lommer er desværre kommer for langt nede.

Fastelavnstøj til Trine. Bat-girl

Strikket pandebånd, som blev brugt til pakkespil i Æ kreaklub

Hæklet pandebånd som også kom med til pakkespil i Æ kreaklub

Hæklede grydelapper efter Karen Klarbæks opskrift

Et trippel-sæt til min mor.

Hæklede og valkede grydelapper som er blevet mine ynglings...

Ny hynde af skum og nyt betræk var tiltrængt til den efterhånden 13 år gamle selepude.

Her hjemme går Gustav, Trine og jeg til gymnastik. Det bliver sammenlagt til en hel del opvisninger. Jeg bliver aldrig færdig med at skulle lave gymnastik og opvise. Kald mig bare en gammel cirkushest.

En produktion blev sat i gang og alle jersey rester blev klippet op, syet og sat til salg. Har stadig en enkelt star wars og en mario bluse til over pt. 

I marts/april lavede jeg en lille indsamling af strikkepinde, hæklenåle, garn, stof m.m. til flygtningecenter i vores nærområde. Denne indsamling gik faktisk hen og blev halv stor. Og jeg blev utrolig godt modtaget da jeg kom og afleverede hele læsset på traileren.. Dejligt at kunne hjælpe..

Denne trøje til kommende vinter til Gustav er pt på pindene. Mangler 2 stk ærmer...


Det samme reste syning har jeg gjort med mine barnevognspuder. Jeg havde en masse liggende der  var klippet og klar. Det blev til 12 puder  mener jeg. Langt de fleste er solgt. Disse er stadig på lager. Har hermed også besluttet at jeg ikke tager imod flere bestillinger af barnevognspuder, men udelukkende sælger mit mønster istedet..

Min udestue er bare et hit og den er lige så stille ved at tage form, til den stemning og interiør jeg gerne vil have.. Mere herom i et andet indlæg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails