onsdag den 16. marts 2011

Opbevaring af børnetøj - any ideas?

Fra fødslen og indtil nu (Trine er 19 mdr) har mit arrangement med 3 kasser med tøj under puslebordet kunne klare det... Men det er efterhånden ikke en holdbar løsning mere. For det første elsker Trine sit tøj, og går gerne ind på badeværelset og slæber det med ud så det ligger over hele huset. For det andet er størrelserne efterhånden så store at det simpelthen ikke kan være i de tre kasser mere. Næste step er at flytte alt hendes tøj ind i hendes skab på værelset, hvilket jeg nu er gået i tænke boksen med. Jeg har et Ikea skab stående, hvor der jo er et hav af opbevaringsmuligheder og løsninger til - men hvad er mest smart og praktisk...
HVORDAN SER JERES BØRNETØJSSKAB UD.
SEND GERNE ET BILLEDE ELLER EN BESKRIVELSE....

5 kommentarer:

 1. Ved ikke om du kan bruge mit svar til noget da i har et klædeskab, men du får det alligevel. ;-) Vi har det i en kommode, synes det er super praktisk og giver et godt overblik. :-)

  SvarSlet
 2. Vi har en stor skabsvæg lige udenfor vores badeværelse, hvor det ene højskab er inddraget til alt børne- og puslerelateret, men jeg har ikke kunnet dy mig og har anskaffet mig et super fint skab til børneværelset. Skabet er indtil videre fyldt med alle de størrelser, som Freja endnu ikke kan passe, men det er da meningen, at hun skal bruge det som sit primære skab, når hun selv får interesse for det, og skufferne gør det også muligt at bruge skabet til opbevaring af legetøj mv. Se det her http://www.xoeinding.dk/2011/02/skab-til-brnevrelset.html

  SvarSlet
 3. Jeg har brugt en kommode til mine tre, og været rigtig glad for det, og faktisk er det den samme kommode de alle tre har haft deres tøj i på trods af at der er 10 år imellem ældste og yngste :)

  Den yngste er 1 2/2 og hendes tøj er stadig i kommoden, jeg synes det giver super overblik når tøjet er i kommodeskuffer :)

  /Rikke

  SvarSlet
 4. Jeg har indtil nu brugt en stor kommode til mine drenges tøj (de er 2 1/2), men jeg synes ikke længere, det er overskueligt! Jeg er selv på udkig efter et skab med masser af hylder og evt. bøjlestang, da jeg tror, det giver et bedre overblik, hvis man kan se al tøjet i hver enkelt stak fremfor at skulle 'grave' sig vej ned til det... Til gengæld er ulempen, at man så ikke kan se stakken inde bagved, hvilket man jo kan i kommoden - men så tænker jeg, at sommer/vintertøj kan være gemt væk bagved... Smag og behag :o)
  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 5. Vi har et ganske almindeligt garderobeskab på hver af pigernes værelse. Synes det er noget møg, men der er ikke plads til andet.
  Men tøjet ligger så på hylder.

  Frejas (4 år) bukser, kjoler, nederdele osv... hænger på bøjlestangen. Bukserne er simpelthen for lange til at ligge ned.
  Nynnes (2 år) bukser kommer også snart på bøjler.

  Da vi boede i lejlighed havde vi Frejas babytøj i en kommode. Det overskueligt. Men efter hun er blevet større= større tøj, så tror jeg egentlig skabet er en ok løsning.

  MVH
  Mette

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails