lørdag den 31. december 2011

Kreative 2011 i ord og billeder.

Som så mange andre - gør jeg trenden efter og viser mit kreative 2011 i ord og billeder. Dog har jeg ikke ville bombardere jer med ALLE mine billeder, men opdelt året i fire kollager som siger noget om mine kreative bedrifter...
Januar-marts:
Trine som havde lært at gå i december fik lov til at starte til far-mor-barn gym i januar. Et stort øjeblik for hendes mor som er vaskeægte gymnast.
I februar købte jeg min nye symaskine og så skulle den stå sin prøve. Der blev syet en masse kjoler og tunikaer. Nogle kom til salg på Amio og andre endte i Trines skab.
Stjernespænder blev produceret og solgt.

April-juni:
Strømmen af kjoler fortsatte med at blive spyttet ud af min symaskine, og stof sortimentet blev opgraderet hele to gange med lækre stofprøver fra Rikki-Tikki. Værner meget om mit Susanne Scherning stof.
I disse måneder stod den også på en masse projekter herhjemme og hyggelige begivenheder. Trine havde vi med til åbent landbrug, som vi helt sikkert skal igen. Projekt have bød bl.a.på nedgravning af trampolin til stor fornøjelse for børnene. Trine fik også en sandkasse.

Juli-september:
Juli var meget stille på den kreative front, men bød på årets første strandtur bl.a. og dem har der sørme ikke været mange af i år. Men Trine blev 2 år og det blev fejret både i dagplejen med hygge og boller og herhjemme med hele familien. I september meldte jeg mig som udstiller til Børnemessen.dk, hvilket dog senere blev aflyst, men produktionen nåede da at komme igang. Så her blev der lavet mobil-etuier, baby-tæpper, baby-sengetøj m.m. Alle disse ting er sat til salg inde på min Amio-butik...

Oktober-december:
Symaskinen fortsætter med at spytte, dog mere og mere til eget brug. Fik lavet en to-do-liste i oktober, over ting som jeg gerne vil ha lavet til den nye lillemand, som jeg snart håber kommer ud. Det er da både blevet til stofslange, hæklede ting, strikket trøje. Og listen er ikke gjort færdig endnu. I oktober hvor vi efterhånden var sikre på at vi fik en lillebror, begyndte jeg at sortere og sælge ud af Trines baby tøj. Det var med vemod at sige farvel til alt det gode pigetøj. Kig gerne forbi mit Trendsales og se hvad der er på bud. Første week i oktober tog hele familien et tiltrængt weekophold i Wiessenhäuser Strand. Helt perfekt. Vi lå endda på stranden 1. okt. Hvem skulle ha troet det. Det er nok ikke sidste gang vi tager derned. Tjek det gerne. Meget billigere end Lalandia.

GODT NYTÅR
Til alle mine dejlige faste læsere. Tak for alle de søde og opmuntrende kommentarer i har skrevet til mig i årets løb. Håber på et lige så fantastisk år på bloggen i 2012. Vi ses helt sikkert herinde et sted. Og så er det jo bare at vente på at lillebror kommer til verden. Terminsdatoen hedder d. 22 januar, men tror ikke at jeg kommer til at gå så længe. Min krop har den sidste uges tid kapituleret helt, og nu ligger og sidder jeg stort set kun hele dagen. Det mindste gøremål og jeg får bare så ondt. Kan snart ikke holde det ud længere. Nå nok om min dumme gravide krop.

VI SES I 2012...

4 kommentarer:

 1. ....og nu må du da bestemt sidde tilbage med en dejlig følelse(!) for hold da op hvor har du været produktiv :)
  Også rigtig godt nytår til dig Lise og din lille familie. kh

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne ting du har lavet i årets løb! Rigtig god nytår til dig :)

  SvarSlet
 3. Du skal være lidt sød ved den "dumme gravide krop" og tage den lidt med ro...så godt det nu lader sig gøre... Mange fine kreaprojekter du har haft fingrene i, i 2011...Godt nyår til dig og dine...

  SvarSlet
 4. Så mange fine ting :) og et dejligt år går på held. Også et rigtig godt nytår til jer alle :)
  Knus

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails