Sider

lørdag den 31. december 2011

Kreative 2011 i ord og billeder.

Som så mange andre - gør jeg trenden efter og viser mit kreative 2011 i ord og billeder. Dog har jeg ikke ville bombardere jer med ALLE mine billeder, men opdelt året i fire kollager som siger noget om mine kreative bedrifter...
Januar-marts:
Trine som havde lært at gå i december fik lov til at starte til far-mor-barn gym i januar. Et stort øjeblik for hendes mor som er vaskeægte gymnast.
I februar købte jeg min nye symaskine og så skulle den stå sin prøve. Der blev syet en masse kjoler og tunikaer. Nogle kom til salg på Amio og andre endte i Trines skab.
Stjernespænder blev produceret og solgt.

April-juni:
Strømmen af kjoler fortsatte med at blive spyttet ud af min symaskine, og stof sortimentet blev opgraderet hele to gange med lækre stofprøver fra Rikki-Tikki. Værner meget om mit Susanne Scherning stof.
I disse måneder stod den også på en masse projekter herhjemme og hyggelige begivenheder. Trine havde vi med til åbent landbrug, som vi helt sikkert skal igen. Projekt have bød bl.a.på nedgravning af trampolin til stor fornøjelse for børnene. Trine fik også en sandkasse.

Juli-september:
Juli var meget stille på den kreative front, men bød på årets første strandtur bl.a. og dem har der sørme ikke været mange af i år. Men Trine blev 2 år og det blev fejret både i dagplejen med hygge og boller og herhjemme med hele familien. I september meldte jeg mig som udstiller til Børnemessen.dk, hvilket dog senere blev aflyst, men produktionen nåede da at komme igang. Så her blev der lavet mobil-etuier, baby-tæpper, baby-sengetøj m.m. Alle disse ting er sat til salg inde på min Amio-butik...

Oktober-december:
Symaskinen fortsætter med at spytte, dog mere og mere til eget brug. Fik lavet en to-do-liste i oktober, over ting som jeg gerne vil ha lavet til den nye lillemand, som jeg snart håber kommer ud. Det er da både blevet til stofslange, hæklede ting, strikket trøje. Og listen er ikke gjort færdig endnu. I oktober hvor vi efterhånden var sikre på at vi fik en lillebror, begyndte jeg at sortere og sælge ud af Trines baby tøj. Det var med vemod at sige farvel til alt det gode pigetøj. Kig gerne forbi mit Trendsales og se hvad der er på bud. Første week i oktober tog hele familien et tiltrængt weekophold i Wiessenhäuser Strand. Helt perfekt. Vi lå endda på stranden 1. okt. Hvem skulle ha troet det. Det er nok ikke sidste gang vi tager derned. Tjek det gerne. Meget billigere end Lalandia.

GODT NYTÅR
Til alle mine dejlige faste læsere. Tak for alle de søde og opmuntrende kommentarer i har skrevet til mig i årets løb. Håber på et lige så fantastisk år på bloggen i 2012. Vi ses helt sikkert herinde et sted. Og så er det jo bare at vente på at lillebror kommer til verden. Terminsdatoen hedder d. 22 januar, men tror ikke at jeg kommer til at gå så længe. Min krop har den sidste uges tid kapituleret helt, og nu ligger og sidder jeg stort set kun hele dagen. Det mindste gøremål og jeg får bare så ondt. Kan snart ikke holde det ud længere. Nå nok om min dumme gravide krop.

VI SES I 2012...

torsdag den 29. december 2011

Færdig 3D hæklet hue.

Sådan blev det færdige resultat af mit 3D hækleri. Blomsten er ikke monteret endnu. Vil prøve om jeg kan hækle en lidt mindre.





Ha' en god dag - Lise

Hækler 3-D

Efter opskrifter fra Sidsel Sangild's hækle bog. Resultatet skal blive en hat.


Ha' en god dag - Lise

tirsdag den 27. december 2011

Sydag til Schleick-heste.

Idag havde jeg en aftale med min niece på 8 år om at hun måtte komme og sy. Dagens projekt havde hun selv valgt - nemlig dækner til nogle af hendes 25 schleich heste. I hørte rigtig 25.


Resultatet blev 4 dækner som kan vendes. Så min niece var godt tilfreds med at få 8 muligheder med hjem.


Ha' en god dag - Lise

søndag den 25. december 2011

Kreativ pakkekalender og Glædelig Jul

Igår var det så min tur (endelig) til at åbne min kreative pakke fra Sommernat og Forårsmorgen, i Unikarina's kreative pakkekalender.. Den havde ligget hos mig i flere dage og kigget på mig...

Her var så gevinsten. Flettede hjerter af retro tapet og 3 forskelligt skråbånd. Gløder mig til at få det brugt på et projekt.

Og her er mine julebørn så. Magnus med L.O.C-hår og prinsesse toben...

En julehilsen fra Trines tegnetavle.
Glædelig bag-Jul.

fredag den 23. december 2011

Årets sidste julebag/konfekt.

Så er der lavet Bounty. De smager helt fantastisk og super super nemme at lave. Her er Opskriften





Yderligere blev det også til marcipankonfekt. Det er mørdej som er rullet rundt om marcipan og bagt. Tilsidst er spidsen dyppet i chokolade. Opskriften er fra Amo's julebagebog.





Velbekomme - Lise

Når mænd bager julesmåkager.




Ha' en god dag - Lise

tirsdag den 20. december 2011

Elsker Min Magnus...

På tur med storebror på twister-car
Det er en skam at Magnus kun er hos os hver 2. weekend for Trine er bare så vild med ham og klamrer sig efterhånden til ham hele tiden. "Min Magnus" er det Trine siger hele tiden. og så snart der kommer en lille lyd tror hun det er Magnus som pusler også selvom han er hjemme ved sin mor... Det er nu herligt at se at de er så glade for hinanden. Håber Trine bliver lige så glad for sin nye lillebror. Men jeg tvivler, for da er hendes position lidt mere truet og så er han jo her hele tiden.... Men er super spændt på hendes reaktion...

mandag den 19. december 2011

Jeg har vundet...

... Denne lækker giveaway.


Og tidligere på måneden vandt jeg hos Xo ein ding et gavekort på 100 kr til småhjerter.dk. Her har jeg købt denne bluse til lillemanden.


Ha' en god dag - Lise

Strikket djævlehue.

Så blev sættet med de strikkede Babystøvler udvidet med en strikket djævlehue. Opskriften er fra Drops


Og her er lige et lille glimt af de julekort vi bestilte gratis på vistaprint. De er alle sendt afsted idag.


Ha' en god dag - Lise

søndag den 18. december 2011

35+1

Idag er jeg i uge 35+1. Nøjagtig samme dag er Trine blevet født, altså 5 uger for tidlig. Sådan så hun ud dengang.


Så nu er jeg bare super spændt på hvordan det skal gå denne gang. Har nogle dage virkelig mega ondt i denne tid. Så synes efterhånden at det her graviditets halløj godt må tage en ende. Har nu også været sygemeldt i 4 mdr. Så nu glæder jeg mig bare til at se ham her.


Er ikke super klar, med alt pakket og klar ned til mindste detalje, men klar nok til at skulle tage afsted på sygehuset i morgen. Vi fik også lige adviseret vores nærmeste familie om at tage deres mobiler med ind til sengen indtil jeg har født. For hvis min kæreste er på arbejde kan jeg være uheldig at der går lidt inden han kan være hjemme.


Ha' en god dag - Lise

lørdag den 17. december 2011

Hils på smølfine

Så blev smølfine også færdig efter at jeg i nogen tid har manglet fyld, men også funderet over håret. Her er hun så i en lille billedspam. Tilføjet til oprindelige opskrift fra Laura er de 'høje hæle', håret og kjolen som alt er hæklet freestyle.











Det er så yndigt at følges ad.


Ha' en god dag - Lise

fredag den 16. december 2011

Hjælp fra iPhone-bloggere.

Håber nogen kan hjælpe. Poster næsten alle mine indlæg fra min iPhone. Men den eneste ulempe er at mine billeder ikke vises i blog roll'en. Det kommer til at virke lidt uinteressant for andre læsere at de ikke bliver inspireret visuelt til at gå ind og læse mine indlæg. Hvad gør jeg forkert og hvilke indstillinger skal jeg evt ændre på. Anyone - please.


Ha' en god dag - Lise

torsdag den 15. december 2011

15.dec - nissepige og slange helt færdig

Så skal Trine til juleafslutning idag sammen med mormor på hendes gymnastikhold. Og så er en nissehat på sin plads. Så i går aftes lavede vi både et eksemplar til Trine og hendes dukke så du er de begge udstyret til jul.


Og så fik slangen også langt om længe fyld i og er nu helt færdig. Er meget tilfreds. Slangen måler ca 2 m, måske lidt mere


Meningen er så at hale og tunge kan bindes sammen så den danner en rede, som lillemanden kan ligge i og hygge sig. Hans plads bliver nok på chaiselongen på sofaen.


Ha' en god dag - Lise

onsdag den 14. december 2011

14.dec - closeup




Ha' en god dag - Lise

tirsdag den 13. december 2011

13. dec - Et skønt billede

Dette billede må helt klart vinde årets billede fra mit kamera. Billedet er taget 1. okt ved Wiessenhaüser Strand, hvor det var så varmt at vi lå på stranden i bar mave. Er de ikke søde hånd i hånd.

Strikkede babystøvler

Så er et par babystøvler også klar til lillemanden. Opskriften mener jeg er fra bogen som hedder: Blødt til baby.


Har også fået vasket den første kasse med babytøj i str 50/56 idag. Så har jeg også et overblik hvad jeg har af tøj til den første tid. - Lise

Et stk slangeskind

Så kom der strygestof ind ad døren idag fra Laralil og jeg gik fluks igang med et projekt. Nemlig at sy slangen til lillemanden færdig. Havde jo klippet stof til den. Strygestoffet brugte jeg til øjne. Nu manglet den bare fyld. Viser den bedre frem når den er helt færdig.


Ha' en god dag - Lise

Hæklet babyvest

Så fik jeg hæklet en tiny lille babyvest str nyfødt. Det er første gang jeg prøver at hækle rib. Fungerer super godt. Linket så jeg hos Lutter Idyl
Tror at den bliver pakket ned i tasken til sygehuset, så lillemanden kan få en varm og blød start.


Ha' en god dag - Lise

fredag den 9. december 2011

9.dec - noget jeg selv har lavet + opskrift.

Juleblogchallenge 8. + 9. Dec. Så er der klippet stof til en stofslange. Fik lige det sidste spark af Line da hun viste sin stof slange frem. Meningen er at den skal kunne bide sig selv i halen og danne en ring som lillemanden kan ligge fx på sofaen uden at trille ned. Nu skal den bare sys og ha fyld i. Viser resultatet senere. Opskriften på slangen er fra Stof2000


Også en opskrift på julegaver. Plejer at dele rundhåndet ud af mine hjemmebagte gode råd til jul til hele familien. Opskriften er følgende hvis nogle skulle få lyst at bage dem.

Gode Råd
Ca 30 stk

500 g mel
250 margarine
250 sukker
4 æg
Vaniliesukker
Lidt fløde

Tips: 100 g mel kan evt erstattes af kartoffelmel for at de bliver lidt tyndere. Men med ren mel er de gode til børn så de ikke smuldre mellem fingrene på dem.



Ha' en god dag - Lise

onsdag den 7. december 2011

Hækletips - usynlig farveskift

Her er en fra pinterest vi alle kan bruge. Slut med grimme hak når man skifter farve når man hækler rundt. Needlenoodles.com


Ha' en god dag - Lise

tirsdag den 6. december 2011

Gratis julekort og vægkalender

Jeg vil bare lige dele med jer.
Har lige været inde på vistaprint og lave en gratis vægkalender og bestille julekort...
www.vistaprint.dk/m148

6.dec - pinterest får tit besøg af mig

Dagens Challenge spørger hvilken hjemmeside jeg tit besøger. Pt har jeg mig et lille ritual med at lægge mig under dynen og tage 15 min på pinterest inden jeg skal sove. Sikke en verden af crafty ting.


Og så er fedtet/palminen vi brugte til klejner i weekenden tryllet om til godter til havens fugle. Og sådan kom det til at se ud.


DIY: tag en form, her små silikone forme. Bind en snor om en tændstik og læg den i bunden. Fyld fedtet rørt med fuglefrøblanding oveni. Stil dem koldt og derefter kan de stivnede frøkugler tages ud af formen og hænges ud i træerne til fuglene.

Ha' en god dag - Lise

mandag den 5. december 2011

5. dec - Julebag

Sådan så sidste års julebag ud + de altid obligatoriske Gode Råd.

søndag den 4. december 2011

4.dec - 2. advent










Morgenmad hos venner, hjemmelavede klejner til kaffe og risengrød til aftensmad. Det var min 2.advent.

Ha' en god dag - Lise

lørdag den 3. december 2011

3.dec - min tro følgesvend

Her er svaret på dagens juleblogchallenge. Min iPhone er nærmest altid ved mig. Min kæreste synes det er irriterende og ellers er han bare skide misundelig at han ikke har en. Pt bruger jeg den til alt: blogging, mail, trendsales, pinterest, facebook, ... Etc.


Ha' en god dag - Lise

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails