onsdag den 15. februar 2012

249,248,247 og så 249 igen.

Det er mine faste læsere jeg snakker om. Det svinger op og ned lige for tiden. Overvejer give away v 250 faste læsere, så derfor holder jeg lige nu lidt øje. Men til min undren går mit antal lidt ned og op. Sletter du dig også på andre blogs som fast læser? Og hvorfor?

💜 Lise

8 kommentarer:

 1. Mine faste læsere svinger også lidt op og ned som dine.
  Ja jeg har også slettet mig nogle enkelte steder. Grunden har været at jeg ikke har følt mig inspireret eller mine interesser har været for langt fra den/de blog/blogge jeg har afmeldt. Det samme tror jeg er grunden hos mig selv:-)

  SvarSlet
 2. Hej Lise. jeg ved, at nogle har oplevet, at når de melder sig som faste læsere på en blog så bliver de ved med at 'falde af' og er nød til, at tilmelde sig igen. Ved ikke om problemet stadig findes, men det kan jo godt være derfor.

  SvarSlet
 3. Ja jeg melder mig også fra hos nogle bloggere, men det er mest når de ikke har opdateret i lang tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det kommer fra mig, som er blevet rigtig dårlig til at opdatere! Hæhæ.

   Slet
 4. Mystisk - troede faktisk jeg var fast læser hos dig... Nå, men har meldt mig på igen. Jeg har også oplevet problemet, men fandt aldrig rigtig ud af hvad det handlede om...

  SvarSlet
 5. jeg må også tilstå at have afmeldt mig igen enkelte steder og "undskyldningen" er den samme som de andres. at blogs ændre karakter og ikke længre er det jeg tilmeldte mig. og ja har også været udsat for at være blevet smidt af som fast læser.

  SvarSlet
 6. Ja da også selv lavet en oprydning af blogs som jeg havde tilmeldt mig. Dem som ikke havde opdateret i en måned slettede jeg. Nogle er det jo også et tegn på at bloggen er lukket ned.

  SvarSlet
 7. Jeg rydder også op en gang imellem :)
  Vil jo gerne inspireres, så sletter også dem som ikke bliver fornyet...
  :)

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails