tirsdag den 6. marts 2012

Mænd og rengøring.

Nu skal det ikke forstås negativt. Men sagen er jo at jeg har haft min bedre halvdel til at gøre rent for mig i de sidste 6 mdr, hvilket jeg har værdsat meget. Men mænd gør bare ikke rent på samme måde som kvinder (synes jeg). Min kæreste gør rent når han kan se der er beskidt. Mens jeg gør rent løbende for støv på gulvtæppet og andre steder er nødvendigvis ikke synligt for øjet, ligesom spindelvæv og beskidte vinduer.


Så da jeg selv er ved at være rengøringsduelig igen efter graviditet og fødsel, skal hele hytten ha en ordentlig omgang. Og tro mig jeg har langt fra rengøringsvanvid. Men her trænger virkelig. Så nu er alle vinduer pudset indvendig og udvendig og alle vindueskarme skrubbet. I drømmer ikke om hvor sort vandet blev. Så det var en start. Alle værelser skal også ha den helt store tur, men da vi alligevel skal flytte om og male til påske venter vi med det.

💜 Lise

4 kommentarer:

 1. Tja...Det er vel et spørgsmål om at gøre rent eller holde rent...Selv hælder jeg til det sidste...

  SvarSlet
 2. Det er på fuldstændig samme måde her. Jeg undgår faktisk helst at gøre rent sammen med min mand. Vi gør det på så forskellige måder, at jeg simpelthen bliver irriteret på ham.. Mindre heldigt.

  SvarSlet
 3. Det der lyder fuldstændigt som mig efter at mit bækken var nogenlunde i orden igen... det var også den meget nødvendige rengøring jeg straks kastede mig over

  SvarSlet
 4. Arghh kender det alt for godt.. Min kæreste er slet ikke så grundig som jeg. Kan nogen gange tage mig i at tjekke efter når han støvsuger.. Kan sgu godt forstå at han nogen gange ikke gider når han har mig kravlende i hælene med et mikroskop..

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails