tirsdag den 4. december 2012

En Thea mere til samlingen.

Meget meget tidligt i morges drog mig og Trine afsted til Sønderborg, hvor hun i dag skulle opereres for svælg polypper og ha lagt nye dræn. Som på så mange andre sygehuse får man af narkosen en Thea/Theo bamse, som er givet fra Tryg-fonden. Det hele gik rigtig fint. Efter 1,5 time efter operationen var vi igen på vej hjem. Men det er nu aldrig rart at lægge sit barn i narkose. Idag synes jeg dog det var værst at få hende retur fra op, da hun var meget forvirret, og ked af det og svær at holde og trøste. Som overskriften siger er det anden gang Trine prøver denne store tur. Til aften er hun frisk som en havørn. Håber det hjælper på hendes voldsomme snorken. Især på vegne af alle børn henne i børnehaven, som skal sove til middag med hende. Tihi...

Alt i mens jeg skriver dette indlæg, bager jeg gode råd. MUMS

8 kommentarer:

 1. Åhhh stakkes Trine, men håber virkelig at det hjælper hende. Dog godt at hun allerede er frisk igen.
  Mums, gode råd - LOVE :)

  SvarSlet
 2. God bedring med Trine;-)

  Mums gode råd, åhh de smager sååå godt.

  SvarSlet
 3. Jeg synes bestemt heller ikke at det er sjovt at være med til at lægge mine børn i narkose og jeg har efterhånden prøvet det 6 gange med den yngste på 5år og 2 med den mellemste på 10. Dog er jeg holdt op med at tude når jeg går ud.
  Håber det hjælper på Trine.

  SvarSlet
 4. God bedring med hende. Og mums, hvor ser det godt ud med "Gode råd". Bliver vanvittigt lækkersulten, på trods af, at jeg har guffet julekager hele eftermiddagen :-)

  SvarSlet
 5. Uh det må ikke være rart at skulle igennem sådan en tur. Tør slet ikke tænke på hvordan jeg ville reagere. Men godt at høre hun er frisk igen.
  Godt være jeg spørger dumt men hvad e gode råd????

  SvarSlet
  Svar
  1. Gode Råd er en Sønderjysk julesmåkage skal bages i et specielt jern. Dog har jeg ingen gammeldags komfurplade, så mit er et elektrisk jern, hvilket er lidt snyd.

   Slet
 6. Uh det er da rigtig træls, godt hun er frisk igen.
  Gode råd har jeg min mor til at bage :O)

  Mona

  SvarSlet
 7. God bedring med hende.
  Jeg elsker Gode Råd...dem bagte min bedste altid..
  God dag til jer alle
  Kh Anja.

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails