Sider

lørdag den 31. marts 2012

Mere tøj.. Nu med orange neon

Først denne lækre tunika til Trine, inspireret af pompdelux. Syet i hør og blomstret stof, som har en prik i blomsten som nærmest er neon. Syet med skrig orange tråd. Og ikke mindst genbrug af lynlåsen, fra mine bukser, i ryggen.








Og så blev det også til dette tutu eller tylskørt. Kær barn har mange navne. I neon orange tyl. Har brugt den gængse DIY fra blogland. Har også lovet et til dagplejemorens pige. Så vi skal igang med et lyseblåt.





Mine faste læsere tænker nok:" hun går da helt krea-amok for tiden", men årsagen hertil ef at jeg snart skal ha pakket hele mit krearum sammen og værelserne skal males og nyt gulvtæppet og derefter skal Trine overtage mit krearum til hendes værelse. Så alle de to-dó-projekter jeg har liggende vil jeg se hvor mange jeg kan nå at lave. Efter værelses rokeringen vil mit fremtidige krearum delvis bestå af lidt skabsplads på Magnus's værelse og lån af hans skrivebord de dage han er hjemme hos sin mor. Så jeg skal til at pakke frem og rydde væk når jeg fremover har gang i mit krea-hjørne. Men de skal nu nok gå.

💜 Lise

fredag den 30. marts 2012

Første kreation til Gustav

Materiale: petroleums farvet babyfløjl, brun rib, skråbånd og strygestof fra LaraLil.


For


Bag


Bøffen

💜 Lise

torsdag den 29. marts 2012

Bluse ala Shwin

Så blev min Emami kjole slagtet. Den er syet i noget slinky-agtigt Jersey. Meget livligt at sy i. Men det blev i første omgang til denne bluse fra Shwin & Shwin


Jeg havde ellers truet med at gøre brug af mit strygestof. Men da modellen var færdig, synes jeg alligevel ikke at det passede ind. Så det blev til de gule knapper istedet.


Smil!!!! Og den er stor nok bluse så hun kan nok passe den et helt år.


💜 Lise

onsdag den 28. marts 2012

Slagter min Emami





Slagter min Emamikjole til fordel for denne skønhed til Trine, hvor jeg havde tænkt mit strygestof også skulle i aktion. Mønsteret er selvfølgelig fra Swhin & Shwin


Ved du ikke hvad en Emami er så se HER
💜 Lise

På dybt vand...

Reparerer lynlås på mine nyindkøbte Pulz bukser. Tænk sig at forretningen ikke ville hjælpe mig. De kunne ikke skaffe tilsvarende buks hjem, og ville ikke sende dem til reperation for mig. Så nu må vi se hvordan det går. Har aldrig syet en lynlås i før.


UPDATE:
Så er den syet i. Det blev ikke at se at har fået ny lynlås. Klap på skulderen. Tihi



💜 Lise

tirsdag den 27. marts 2012

Træt + Syg =




Trine er febersyg. Det startede igår aftes hvor hun bare sad og græd til aftensmaden. Hun fik hurtigt nattøj på og allerede 18.15 sov hun på sofaen. Det er ALDRIG sket før. Det er første gang hun falder i søvn før sengetid som plejer at være 19.30. Hele natten og dagen har vi holdt den kørende på panodiler. Og i skrivende stund ja så sover hun igen på sofaen som i kan se. Håber vi får en stille nat. For moren er også rimelig brugt idag.

💜 Lise

fredag den 23. marts 2012

Så er sommerjakken i hus

Se lige hvad der kom med posten idag. Har købt denne super flotte sommerjakke ved Danefæ Webshop til kun 499. Oprindelig koster den 1099, men lige nu kører de udsalg på enkelte modeller. Så er du også vil med Danefæ's jakker, så skynd dig ind og kig.


💜 Lise

tirsdag den 20. marts 2012

Og den heldige vinder er..

... Kommentar nr 26 som er HENDE HER.
Stort tillykke med det Aqua-farvede sæt. Det er på vej til dig så snart jeg får din adresse.



Til alle øvrige deltagere i min giveaway får i nu chancen for at købe det lilla sæt til 50%. I skal give 150,- incl porto. Ellers bliver det sat til salg på amio for 300,- .
Så skriv en kommentar til dette indlæg. Der er først til mølle.


💜 Lise

mandag den 19. marts 2012

Så er påskekjolen klar hos shwin&shwin

Se tutorial hos Shwin & Shwin


💜 Lise

søndag den 18. marts 2012

Sidste chance - Giveaway

Imorgen trækker jeg min giveaway. Vær med om at få fingrene i et af disse to baby sengetøj. Deltag HER


💜 Lise

lørdag den 17. marts 2012

Barnedåb vol.1

Så blev der lavet invitationer til barnedåben. Har ellers overvejet at ringe til Schackenborg og høre om vi skulle slå festen sammen da vi også skal holde det d 20 maj. Vidste dig ikke at det skulleblive en kongelig dag da vi valgte datoen.
Men nu er mit fine minimega papir og dymo kommet i brug.











💜 Lise

onsdag den 14. marts 2012

Så skal der klipses...

... løs på min nyindkøbte Dymo.


Der skal bl.a laves invitationer til denne fyrs barnedåb.


💜 Lise

tirsdag den 13. marts 2012

Har du tilmeldt dig min giveaway.

Så gå ind Her og vær med.


💜 Lise

søndag den 11. marts 2012

I nye klæder...




Trine har fået endnu en tunika. Denne gang i ferm living metervare.






Og strygebrættet har såmænd også fået nyt betræk i Susanne schernings stil.


💜 Lise

Knas med Blogger...

Er jeg den eneste som ikke kan redigere min blogroll. Jeg kan hverken tilføje eller fjerne blogs. Øv for vil jo gerne følge med hos nye blogs hvad der er nyt under solen. Er i stødt på samme problem?


💜 Lise

lørdag den 10. marts 2012

Forårsjakke til Trine.

Denne lækre jakke har jeg fået syet til Trine de sidste to dage. Er selv vældig godt tilfreds med resultatet. Den er syet i en flot blå frakkeuld og liberty stof som foer fra stof2000.














Desværre har jeg ikke kunne få modellen i jakken endnu, men håber jeg kan få taget et billede af den på en af dagene.
Mønstret er fra Shwin & shwin


Elsker denne blog og alle deres modeller og sy-fifs.

💜 Lise

onsdag den 7. marts 2012

Ugler - barnevognsophæng.

Så fik jeg lavet en barnevognskæde m ugler efter opskrift af Maja i hendes bog Flere hæklede dyr. Den skal gives til en lille pige som jeg håber snart kommer til verden. Så her får i lige lidt billedspam.

















💜 Lise

tirsdag den 6. marts 2012

Mænd og rengøring.

Nu skal det ikke forstås negativt. Men sagen er jo at jeg har haft min bedre halvdel til at gøre rent for mig i de sidste 6 mdr, hvilket jeg har værdsat meget. Men mænd gør bare ikke rent på samme måde som kvinder (synes jeg). Min kæreste gør rent når han kan se der er beskidt. Mens jeg gør rent løbende for støv på gulvtæppet og andre steder er nødvendigvis ikke synligt for øjet, ligesom spindelvæv og beskidte vinduer.


Så da jeg selv er ved at være rengøringsduelig igen efter graviditet og fødsel, skal hele hytten ha en ordentlig omgang. Og tro mig jeg har langt fra rengøringsvanvid. Men her trænger virkelig. Så nu er alle vinduer pudset indvendig og udvendig og alle vindueskarme skrubbet. I drømmer ikke om hvor sort vandet blev. Så det var en start. Alle værelser skal også ha den helt store tur, men da vi alligevel skal flytte om og male til påske venter vi med det.

💜 Lise

mandag den 5. marts 2012

Så det mig Andrea...

Så blev det også til en tshirt til Trine. Den er blevet til med inspiration fra forskellige steder. Først fra Pinterest, hvor der ofte er nogle som genbruger tøj og syr nyt ud af bluser og tshirts. Her er det fars gamle polo tshirt der har ladet livet. Andrea er tegnet fra Trines puslespil og applikeret på. Den er kantet med mørkeblå rib, hvilket er blevet fint, men har prøvet mig frem. Dråben er lukket med en stofbetrukket knap.








Ps: er der nogen som ligger inde med en DIY på at sy rib på som kanter på en alm maskine, altså uden brug af overlocker.

💜 Lise

søndag den 4. marts 2012

Sød lille tunika.

Det er resultatet efter en aften foran symaskinen. En super sød tunika i Susanne scherning stof. Mønstret er faktisk en buksedragt fra symagasinet, som mange andre inde på bloggen også har syet. Ærmerne er gjort kortere og så har jeg klippet mønsteret over hvor bukse delen starter. Det er ikke meningen at det er en kjole, men en tunika hun kan passe de næste mange måneder. Synes hun vokser helt vildt lige nu.








Spiser lige en chips. Bestikkelse fra mor for at jeg vil posere i min nye tunika.


💜 Lise

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails