torsdag den 15. august 2013

Endnu en bestilling færdig - barnevognstæppe og pude

Så er den sidste bestilling afleveret for denne omgang. Det er gammel kollega som venter sig igen, som havde et stort ønske om nogle af mine hjemmesyede ting. Bestilling gik på et barnevognstæppe og en barnevognspude. Og valg af farver var valgfrie så det bliver spændende nu at høre modtagerens dom. Den ligger nu og venter på hendes afdeling på hende. 

8 kommentarer:

 1. hold op hun er heldig - er vild med den pude!! :)

  SvarSlet
 2. Endnu engang super flot, hvordan i alverden får du tid alt det, har du ikke et fuldtidsarbejde ved siden af, eller lever du af at sy?

  Mvh helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helena. Lever bestemt ikke af at sy. Men når man er sygeplejerske med forskellige vagter giver det ugentlige fridage på hverdage. Så der når jeg en masse. Ellers sker der intet når jeg har børnene hjemme.

   Slet
 3. Det er simpelthen sådan et lækkert sæt. Quilter du babytæpperne? Jeg har gjort det med nogle og ikke med andre - jeg synes ikke det bliver så pænt når jeg quilter tæpper med fleece-bagside, da fleecen strækker sig "for meget" og det nemt bliver skævt - nogle tips og tricks?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Når tæpperne ikke er større end barnevognsstr. så quilter jeg ikke blot syer en pyntestikning rundt som du kan se på billedet.
   Men Trines store senge tæppe (byt en lap tæppe) har jeg lavet stikninger for hver anden lap.
   Men giver dig helt ret at det er svært at quilte med fleece. Plejer at vaske og tørretumble fleecen inden brug, så den ikke gir sig for meget ved kommende vaske.

   Slet
 4. Hold da op hvor er det et lækkert sæt. Super skønne farver, det kan hun da kun blive glad for :)
  KH Lena

  SvarSlet
 5. Nej hvor er de altså flotte.Hvor er du dygtig, og finder tiden med 2 børn, mand og job:-))
  Kh. Kate

  SvarSlet
 6. Ej hvor er det lækkert, jeg er især vild med stoffet til puden - ville så gerne havde det til en kjole til min datter :)

  Hvordan fungerer sådan en pude?!?

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails