Sider

mandag den 28. oktober 2013

Kreative dage...

Som nærmset alle amdre i blogland, har jeg også været afsted i weekenden til Kreative dage i Fredericia.Jeg havde hyggeligt selskab af min veninde Sabrina med bloggen Favre Farvershus.
Jeg synes der var et vel af gode stande. De to forrige år jeg har været med synes jeg der var voldsomt mange stande med patchwork og smykker/perler. Denne gang var der en jævnt og spændende fordelig i kreativitetens mange ansigter. Der var to ting som jeg simpelthen ikke gå forbi uden at forevige dem på mit kamera:
 YARN-SPAM på Folkevognen og koen

 Disse billeder/kunstværker var intet mindre en fantastiske. Er syet frihånd på en symaskine. Er det ikke bare vild at kunne få disse resultater ud af det.

5 kommentarer:

 1. Jeg stod også og nærstuderede de trådmalerier en del... Vildt imponerende

  SvarSlet
 2. Åh... hvor er de fantastiske. Dem lagde jeg slet ikke mærke til, men det kan nok forklares med at når jeg forlod Heidis stand så var det for at spise eller kigge forbi Lotte Kjær eller lige på kort tid gå ud for at købe noget helt specifikt uundværligt krea halløj.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 3. Trådmal...? Ej, WHAT?!! Det er jo fuldstændig vildt! Jeg er målløs. Gad godt ha' været afsted, men kalenderen (og pengepungen, host) tillod det desværre ikke ;-)

  SvarSlet
 4. Hold da op?! Kan man virkelig det? Jeg haraldrig set noget lignende, og de er sindsygt flotte!

  SvarSlet
 5. Wow det ser flot ud!
  Kh Sabrina

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails