tirsdag den 18. februar 2014

Vinduespudsning

Til jul af min 'mand' fik jeg en vindues-pudser-maskine af mærket Kärcher. Bare rolig jeg havde skam ønsket mig den så den faldt i god jord. For hvor hader jeg dog bare at pudse vinduer indvendigt. Det udvendige pudsningsarbejde kan jeg tilgengæld faktisk godt li. Men det er også hurtigt overstået da vi kun har store vinduespartier i hele huset. Så heldigvis ingen sprosser til mig. 

Men med min nye vindues pudser er det ingen sag mere. Jeg fylder sprayflasken med vand og opvaskemiddel. Sprayer og vasker samtidig vinduet med den mikrofiberklud som er på sprayflasken. Bag efter tænder jeg for maskinen og den skraber vinduet rent samtidigt med at vandet suges op i en beholder fra viskerbladet. Og man kan faktisk skrabe hurtigt. Den kan sagtens følge med til at få vandet suget op. 

Så hermed en anbefaling på Kärcher vinduespudser, hvis du lige som mig ikke orker den Gammeldaws metode. 

Skal lige siges at jeg både har pudset udvendig og indvendig idag på ca 1 time tilsammen. Ærindrer ikke at det nogen sinde er sket før. 


6 kommentarer:

 1. Har også set reklamen men rart at høre andres erfaring...

  SvarSlet
 2. Hmm... hvad koster den?

  Vi får aldrig pudset vinduer selv herhjemme (for jeg kan virkelig ikke lide det) - men det resulterer i at vi et par gange om året hyrer en vinduespudser til at ordne dem på ind- og udvendigt...

  SvarSlet
 3. Dejligt med en forbruger-erfaring for jeg har også overvejet dimsen. Tak… nu kommer den på ønskesedlen.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Har også kigget på den, da den kom i butikkerne - laver den slet ikke striber?
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 5. Tak for din erfaring, har tit set den i byggemarkederne og tænkt om den virkede!!! Jeg har et vinduespudser firma og skulle måske prøve den i ph-polering.dk

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails