Sider

tirsdag den 28. september 2010

Styr på pindene...

Så fik jeg langt om længe styr på alle mine strikkepinde, efter langt tid at have haft et strikkepinde etui stående på min to-do-liste... Nu nærmer julen sig og jeg tror jeg vil til at sætte mit lille kreative jule-gen i svingninger... Kan se nogle af i andre tøser også har tænkt den samme tanke...

Opskriften på strikkepinde etui-et er hentet fra pickles.no

Sidder lige og overvejer mens jeg skriver om jeg skal optage mit løb igen og tage en frisk løbetur når jeg er færdig med at skrive dette indlæg. Jeg har hele foråret og sommeren løbet efter et løbeprogram fra iform som hed 0-5 km. Mit i sommerferien tog jeg så småt hul på det næste løbeprogram 5-10 km. Men så gik jeg brat istå da hverdagen meldte sig efter barsel igen og det hed arbejde, dagpleje og nul overskud.. Men nu er jeg ved at komme ind i rytmen, så mon ikke jeg skulle starte forfra på mit 5-10 km program. Målet er at jeg til juni 2011 kan løbe 10 km..

1 kommentar:

  1. Sikke en fin pose til strikkegrej - sådan en kunne jeg sgu oså godt bruge. :)

    Åh jeg kender alt for godt det med at miste motivationen til løb. Sidste år var jeg i meget god form og løb 20 km-ture.
    MEN så kom sneen og kulden jo og det satte en stopper for mit løb. Nu er jeg så småt startet op igen og jeg kæmper med at løbe 5 km. Det er virkelig virkelig surt at formen så hurtigt forsvinder! Men det kommer jo igen hvis man sørger for at løbe nogle ture hver uge. Og det bliver jo sjovere og sjovere samtidig med at det bliver forår - og der er så mange gode løb i foråret - og det glæder jeg mig til :)
    Held og lykke med at nå dit mål - det skal du nok klare :)

    SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails