lørdag den 2. oktober 2010

Hæklerier og kravlerier...

Så tog Trine for 10 dage siden sine første kravle-skridt. Og efter 10 dage er hun ved at blive rimelig stabil. Dog går det nogle gange lidt for hurtigt og hun lander på maven, og teknikken er ikke lige fundet endnu hvordan man så kommer op på knæene igen... Men utroligt hvor glad en pige man får nu da hun kan selv..
Så blev det også til mit kun andet hækle-projekt og jeg er super stolt af mig selv og godt tilfreds med resultatet. Jeg så den hos Lonni og opskriften kan findes her. I skrivende stund er jeg gået igang med at hækle en mumitrold efter en opskrift jeg har fået af krudtuglens mor. Håber den lykkedes for mig...

3 kommentarer:

 1. Hvor dejligt for Trine at hun nu kan komme rundt :o) Vi glæder os til snart at se jer igen. Håber vi kan finde en dag. God weekend.
  Knus

  SvarSlet
 2. Sikke en sød pige!! :) Og hvor er du sej til at hækle, jeg er ved at lære det, men der er ikke kommet noget produkt ud af det endnu :)

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare GO!!! Jeg synes godt du kan være bekendt at være MEGET stolt, for det er altså super flot lavet! Og så er jeg lidt vild med dit knap valg, de står rigtig flot til vestens (petrolium??)blå farve.

  kh sarah

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails