Sider

fredag den 25. februar 2011

Nøj - hvor vildt...

Gjorde et vildt impuls køb idag. Vores lokale sy-butik har ophørsudsalgs og dermed helt op til 75% på hele deres sortiment. Så da jeg stod der i forretningen og handlede småting til små penge, faldt jeg over deres symaskiner som også var nedsat med 25%. Så hvad kom jeg hjem med - JA en sprit ny symaskine. Har allerede prøvet alle dens funktioner. I får min lille elskede at se i morgen... Synes stadig mit køb er vildt. Det ligner slet ikke mig at smide om mig med pengene...

4 kommentarer:

 1. Mon det er sy-butikken i Aabenraa du har været indenom? Kan jo se du også bor i Sønderjylland og den her i Aabenraa har også ophørsudsalg med de samme procenter på varerne. Var nemlig også lige indenom i dag - bor 100 meter derfra og må indrømme at jeg har handlet mange småting under ophørsudsalget, men har ikke lige impulskøbt en symaskine. Spændende hvad det er for én du har købt. Håber du blir' glad for den.

  SvarSlet
 2. åh åh åh for pokker jeg er misundelig!!!!
  Har de webshop med procenter?

  SvarSlet
 3. Symaskin er et verktøy, akkurat som hammer,sag og verktøykasse. Og en i huset er ikke nok, man må ha flere alternativ..;o)

  SvarSlet
 4. Tillykke med "køretøjet", Så det var det køretøj Gert skrev om ;o)
  God weekend.

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails