Sider

onsdag den 9. februar 2011

Nu med Amio...

Efter at ha overvejet det længe og været inde og besøge alle jeres amio-butikker, har jeg endelig besluttet mig og fået oprettet min egen Amiobutik. Det har nu også taget det meste af min formiddag idag at få det hele oprettet og få billeder og produkter lagt ind. Min upload hastighed på mit mobile bredbånd er vidst ikke at prale med. Håber at jeg får glæde af mit valg.
Er du glad for din Amio-butik?

5 kommentarer:

 1. Jeg er rimelig glad for min Amio-butik. Jeg synes det er fedt at man ikke får en masse henvendelser fra folk som egentlig ikke er interesseret, som man tit gør på Trendsales. Kæmpe plus. Men jeg har nu ikke solgt så meget derinde endnu :) Du kan jo kigge på min, hvis du får lyst: http://www.amio.dk/butik/515/
  Det er ikke helt det samme vi sælger, men alligevel.
  Med venlig hilsen
  Pernille

  SvarSlet
 2. Håber du får fornøjelse af dim Amio...jeg har ikke selv nogen butik da jeg ikke rigtig er nogen god sælger...Jeg håber du får et rigtig godt salg!

  SvarSlet
 3. Super lækkert, jeg overvejer også om jeg skulle oprette en lille amiobutik!

  Mette

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for min.. Jeg har solgt de ting jeg har lagt derind. Så synes det super fedt. Vil da også lige hoppe forbi din butik. Tror bare folk skal have øjene op for amio. Mange af mine veninder kendte ikke ti siden før jeg fortalte dem om den.

  SvarSlet
 5. Tillykke med din nye butik :)

  Jeg har ingen Amio. Jeg ville ellers gerne, men synes ikke jeg kan finde tiden til det.

  MVH
  Mette

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails