onsdag den 20. februar 2013

Air eller Pro

For de indviede ved i allerede hvad jeg snakker om. Nemlig en MacBook. Når engang min bankkonto har kommet sig over det enorme sorte hul der kommet efter at ha været på barselsdagpenge, skal der investeres i en ny bærbar. Og denne gang skal det være en MacBook da vi har alle andre Apple produkter her i huset. Men nu er spørgsmålet om det skal være en air eller Pro 13". Prisen er den samme. Den gamle bærbar jeg har nu bruger jeg yderst sjælden, da den skal startes en time inden man skal bruge den før den har tygget hele opstartsmenuen igennem. Og så tænker i sikkert få den dog virusscannet og andet smart. Er gjort. Så ud med den.
Hvad har du selv og hvad er du mest glad ved?

5 kommentarer:

 1. Mit valg faldt på Pro versionen, faktisk fordi den har cdrom-drev. (Det er vores eneste mulighed for at afspille dvd'er - læs teletubbies, Bamse mv!) og har været guld værd. Barnet tror så til gengæld at det er hendes private computer, det er en anden sag. :)

  SvarSlet
 2. God pointe Hadla. Men hvis jeg tænker på hvor lidt jeg bruger mit cd-rom drev lige nu, kunne det ikke betale sig, hvis prisen var højere. Men da de koster det samme og det hver at tage med i overvejelserne. Tak

  SvarSlet
 3. Jeg har været så "heldig" at have begge modeller. Startede med en Air som virkelig har været den bedste computer nogensinde i min verden. Jeg købte sådan et eksternt cd-drev - men det kunne altså ikke betale sig! Jeg brugte det en eneste gang til at indstallere en ordbog.
  Nå, men min Air måtte lade livet en dag og jeg fik en ny af forsikringen. Valgte der en Pro istedet for, men det har jeg ret meget fortrudt.
  Jeg havde forventet den kunne mere, men jeg synes bare den er tung og holder langt fra strøm så længe som jeg havde forventet af den. Musen driller og jeg tror min blæser er ved at stå af. Har haft den i et par måneder :/
  Jeg ønsker mig en Air igen, jeg gider ikke slæbe pro'en frem og tilbage fra studiet

  SvarSlet
 4. Hej Lise. Jeg har en Pro, den er jeg super glad for og kan ikke nikke genkendende til de problemer som Jean har. Min Pro er et år gammel nu og kører upåklagelig ;O)

  Mona

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails