mandag den 25. februar 2013

Noget om nusseklude...

Trine gav jo julemanden sine sutter for ca en måned siden. Og siden da har hun tillagt sig en ny vane, nemlig en nusseklud. Det skal siges at Trine aldrig har brugt nusseklude, men for hendes lillebror er nussekluden bedre end sutten. Så hun har nok luret lidt på lillebrors vaner. Men Trine er begyndt at hugge gustavs klude, som hun sådan set gør med alt andet han også har i fingrene. Så idag i rema røg der en pak stofbleer i kurven med neonpinke stjerner. Håber det mindsker kampene lidt.5 kommentarer:

 1. De er rigtig fine havde også selv kigget på dem til Freja da hun også er afhængig af sin nusseklud men de var bare ikke rigtige til den unge dame. Hjørnerne var ikke gode nok hun går nemlig at nuller hjørnerne og det er skam ikke alle der dur mere. Ikke at jeg kan finde sammenhæng i hendes valg af klude.

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine!
  Og dejligt at hun finder suttens tryghed i nussekluden.

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte. Carla har aldrig villet bruge hverken sut eller nusseklud...indtil hun startede i dagpleje....nu er sutten uundværlig og jeg er spændt på hvordan det går når vi en dag skal tage den fra hende.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. The prettiest I have ever seen!

  SvarSlet
 5. Kunne du overtales til at sælge disse stofbleer? Min datter elsker at nusse vaskemærket på netop disse klude når hun skal sove. Jeg kan ikke opstøve dem nogle steder og de to vi har er ved at være godt slidte!! Mvh Ida

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails