Sider

fredag den 20. september 2013

Nye barnevognspuder i shoppen


Egentlig skulle jeg i denne uge ha været med hele min familie til Tunesien og nyde solen, poolen og ikke mindst all-in-clusive. Men nej sådan gik det ikke. Torsdag i sidste uge kom Gert hjem fra arbejde og var gledet på en glat rampe og havde forvredet knæet, så slemt at han næsten ikke kunne støtte på det. Og vi skulle jo ha været afsted om søndagen. Så efter en tur på skadestuen, var dommen meniskskade som sad i klemme. Så jeg måtte bide i det sure æble og afbestille vores ferie. ØV

Men det resulterede jo så i en uges gratis sytid bag maskinen. Man skal jo finde det positive i det. Og der er virkelig blevet spyttet en hel del igennem. Intet mindre end 22 barnevognspuder er det blevet til. 

Så en stor stak er kommet til salg i Shoppen kig endelig forbi. Se blandt andet de super lækre puder med fotoprint. Cute.
5 kommentarer:

 1. Øv med ferien, men hold da fast en fin produktion du i stedet har fået lavet.

  SvarSlet
 2. Årh de er fine. Og sikke en effektivitet. Håber gemalen kommer sig hurtigt og at i kan tage på ferie på et andet tidspunkt istedet ;-)

  SvarSlet
 3. Hold da op en produktion, og søde nye designs. Det stof med trekanterne øverst til højre på den nederste kollage, hvor er det fra? mvh Marie

  SvarSlet
 4. Hvor finder jeg shoppen? (Er på fra mobil)

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails