Sider

tirsdag den 22. april 2014

Barnvognspuder ala Hay


 Jeg fik en bestilling fra en kunde om en pude som havde touch af Hay. Resultatet blev denne skønne sandfarvede pude, med en lys læder kæmpe knap i midten.... Vi er begge enige om at den blev rimelig cool. Neder under får i lige resten af månedens puder. Det giver altid lidt ekstra blod på tanden når man kan få lov at 'designe' lidt for kunden. Ellers kan de her puder jo godt blive rimelig trivielle. Skal du også ha en bestilt til de lange gåture i det dejlige forårsvejr.



mandag den 21. april 2014

Barnevognspuder til tvillinger.

Jeg har haft lidt sjove bestilling på det sidste fra nogle tvillingemødre. Den ene mor bestilte en dobbeltpude til sine to prinsesser og den anden mor bestille 2 ens puder, da hun både brugte tvillingevogn, samt singles. Begge har meldt tilbage at det har været rigtig fine løsninger til deres tvillinger. Har desværre ikke lige billeder endnu af puderne i brug, men håber at de vil sende nogle til mig.







søndag den 13. april 2014

Økodag og dåbstræf

 Idag har visom tusinde andre været til økodag. Og som altid er det en kæmpe oplevelse både for voksen og barn. Min lille Gustav gik til køerne uden frygt. Han kunne blive den perfekte 'røjte' (røgter). Skulle nærmest fodre hver enkelt ko med ensillage. Han havde det helt nede i bleen da vi kom hjem. Vi havde også bedstefar med. Han hyggede sig vidst også. Dog blæste det er halv pelikan og var sk... koldt. Så mig og Gustav tog lige et blæsevejrs selfie.

 Idag havde vi også fået indbydelse fra vores præst om Dåbstræf for de 4 årige. Så erfter økodag tog Trine og jeg i vores lille kirke, hvor der var 6 dåbsbørn samlet, sammen med de øvrige konfirmander. Der var fællessang, nadver for de små, med hjemmebagt brød og saft og dans ad altergangen. Som start på hele gudstjenesten kom de små ind med palmeblade og et trillende med et æsel på hjul. Vores præst er rigtig god til at fange de små og gik under hendes prædiken frem og tilbage på altergangen og henvendte sig direkte til hvert enkelt barn.
Indgang med palmeblade



Nadver til Trine

Alle dåbsbørn samlet på en kirkebænk

tirsdag den 1. april 2014

Løbe-stil ?

Her i weekenden havde jeg weekendvagt, hvor vi lige pludselig kom til at snakke om løb. Der er ret mange af mine kollegaer der er gode til at løbe og som jævnligt deltager i arrangerede løb helt op til maraton løb. Nå men det var nu kun os motionister der snakkede sammen, hvor min nye kollega fortalte at hun var med i løbeklub på et nybegynder-hold, hvor de lærte at løbe. Spurgte ind til hvordan man lærer at løbe. Derefter kom lange forklaringer på at man skal have den rigtige fodafvikling og ikke mindst lande på forfoden. Man skal løbe en med en vis frem-hældning. Man må ikke rotere i hoften. Man skal holde den rette kadance. Man skal have armene bøjet i 90 grader og underarmen skal peget lige fremad.
Med alle disse instrukser inde i mit hovedet løb jeg idag de mest koncentrede 5 km - nogensinde. For nærmset hvert skridt tænkt jeg på at få vægten frem på foden og hælde kroppen fremad og armene lige ud. Og utroligt nok, så løb jeg uden besvær hele 5 km uden at være nede at gå eller ændre hastighed. Så jeg løb 7.29 min/km og 4,96 km på 37 min, hvilket på nuværende tidspunkt er ret godt, taget min kondition i betragtning.
D. 19. maj har jeg til meldt mig 5 km til Femina-løbet og den 21. juni har jeg også tilmeldt mig 5 km til Bjerg maraton i Aabenraa. Så er der en gulerod at træne efter... Ses vi evt.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails