tirsdag den 1. juli 2014

Velkommen til Boys Month.

Som alle de tidligere år har Christine bag bloggen Frk Turkis igen i år skudt Boys Month igang i juli måned. Boys Month er blevet til for at gøre opmærksom på at det ikke er så kedeligt og ensformigt at lave kreative ting til sine drengebørn, når man er en kreativ mor.

Følg også med hos Frk.Turkis, for at se alle de andre BM-bloggere. Der er sindsyg meget inspiration at hente.

Her på min blog vil jeg bare præsentere hvem der er drengebarnet herhjemme. Han hedder Gustav og er 2,5 år. Fuld af krudt og det bliver sjældent kedeligt med ham omkring. Her idag fik han fx smagt på noget MotorRens som hans far havde glemt at få pakket væk. Så måtte ringe til Giftlinien for at få at vide hvordan jeg skulle forholde mig. Altså Gustav.

Men her er Gustav som har øgenavne som: formand, Gunnar, terrorist m.m….
I starten af måneden vil jeg bare præsentere hvad der alt er blevet produceret siden sidst. Dem som er faste læsere, har sikkert set det meste før, men nu kommer det som en fuld opsummering.

4 kommentarer:

 1. Dejligt, at du har lyst til at være med igen Lise - og dine fine drengeting kan sagtens tåle ekstra gensyn. Skøn collage og god idé med præsentation af sit drengebarn. Håber, at han er ok og motorrens smager tilpas grimt til, at det er nok med en enkelt smagsprøve!
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 2. Er der allerede gået 2½ år...
  Hold fast tiden farer afsted!

  Håber ikke det var slemt med det motorrens

  SvarSlet
 3. Ej for den da osse! Håber motorrens er af den milde ende når nu det skal være :/

  Hyggeligt med boys month :)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en skøn ide... måske skulle man hoppe på med et indslag eller 2.

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails