onsdag den 22. juni 2011

En blogger på besøg eller min nr.2 mødregruppe...

Så kom Lena med bloggen Mors Tankeblog igen forbi idag med hendes datter Sofie. Historien  er jo den at min Trine er født 5 uger for tidlig og i den forbindelse var vi indlagt på Neonatal i ca 3 uger og der mødte vi Lena som lige havde født Sofie og sammen hyggede vi os. Derefter er der faktisk opstået en lige mødregruppe, kun med os som medlemmer og vi forsøger at mødes et par gange i året. Og så er det jo bare fedt at vi begge to er på bloggen og er smittet af det kreative gen. Lena er super god til at ha en lille værtindegave med. Idag havde hun pakket en lille kurv med små lækre muffins, en flaske hjemmelavet hyldeblomstdrik og 3 flotte køleskabs-magnet-klemmer.
Tusind Tak og tak for besøget.

Så fik Trine slået sit pop-up-legetelt op. Kusine Amalie var forbi, men det er nu for lille til hende..

På vores vej er der mange børn og de mindste er gode til at komme og spørge om Trine kan lege, selvom hun endnu ikke ved hvad det er. Men her er Marie og Frederikke på besøg og igang på vippen.

2 kommentarer:

  1. Ja, det var bare total hygge :o)
    Og Lise, jeg er lige blevet færdig med ikke mindre end 7 nye sofapuder, hi hi :o) De mangler dog alle trykknapper, da jeg var løbet tør. Der kommer billeder af dem senere.

    SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails