onsdag den 29. juni 2011

Trine skal være storesøster...

Denne dejlige tøs skal snart være storesøster. Lige nu hedder terminen 20. januar. Og denne gang vil de være rigtigt uheldigt hvis den lille meldte sin ankomst 5 uger før som sidst ved Trine. Så kommer jeg nemlig til at føde i julen og jeg synes det må være rigtig belastende at have fødselsdag i julen. Magnus har desuden bestilt en lillebror da han ikke orker flere piger. Han har nemlig også en lillesøster hjemme hos sin mor..
Men snart kommer man til at stå med sådan en lille trold i armene igen.

Trine i hendes første bad på neonatal afdelingen. Har stadig sin navlestump og sonde i næsen.

13 kommentarer:

 1. Tillykke :D Så må vi håbe h*n bliver terminen ud ;)

  SvarSlet
 2. Tillykke...Der er ikke meget bedre end en søster - sådan én har jeg selv;)
  Krydser fingre for at hun bliver i maven til januar...

  Kh

  SvarSlet
 3. Tillykke, hvor bliver det spændende for jer!.. Håber lillebebben bliver inde i maven til termin, så i ikke skal til at holde fødselsdag midt i julegaverne;0)

  SvarSlet
 4. Og det bliver bare så dejligt. Endnu engang et stort tillykke til jer alle :o)
  Knus

  SvarSlet
 5. 1000 gange tillykke. Det bliver da super spændende. Min kæreste har fødselsdag den 19 december og det har aldrig været et problem. ;-D Men lad os alligevel håbe den bette bliver i mavsen til engang i januar. ;-D

  mvh Kristiane/PekaBooH

  SvarSlet
 6. STORT tillykke... Jeg bliver stadig helt sentimental, når jeg læser om kommende bebser og lykkelige forældre, så måtte da også lige blinke en ekstra gang hér :)
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Tillykke med familieforøgelsen :)

  Mvh Mette

  SvarSlet
 8. stort tillykke med det, jeg synes det boomer med baby'er i blogland, men det er måske bare fordi man er ekstra opmærksom når man selv lige har fået en? SÅ spændende!

  SvarSlet
 9. Stort tillykke ...
  Har har ældste-barnet fødselsdag den 16.12 - er nu også kun en hyggelig tid, men kan godt følge dig i at det ikke skal være meget tættere på jul end det og da slet ikke mellem jul og nytår ;0)

  SvarSlet
 10. STORT tillykke søde Lise! Men hallo hvad er der galt i at have fødselsdag i julen :) det har Tommi, Emil, Victor og mig da (læs; og det er ret anstrengende) - jeg syns det må være på sin rette at du får lov at gå 10 dage over tid :) Knus

  SvarSlet
 11. Åh, hvor dejligt - stort tillykke!! :)

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails