Sider

lørdag den 2. juli 2011

i hækle mood....

Så er der forsøgt hæklet en baby-kyse i muslinge mønster. Synes den er blevet fint. Mønsteret er fra "blødt til baby" af Sidsel Sangild. Men ved ikke om farverne er de rigtige til den kommende baby. Er begyndt at sige til Trine at mor har baby inde i maven. Men hun fatter simpelthen ikke hvad jeg snakker om. Men på et tidspunkt håber jeg at hun når en alder hvor ti-øren måske falder. Hun har et ½ år endnu. 
Så har jeg forsøgt mig med en hækle mini flagranke med opskrigt efter Karen Klarbæk. Men jeg tror simpelthen ikke at jeg har fattet opskriften. Siderne på trekanterne er ikke blevet lige. Må forsøge en anden af hendes opskrifter hvor rækker går vandret i stedet for lodret... Men trine har fået den lille flagranke til hendes dukkevogn...
Så har vi været en tur i Inspiration hvor de havde en hel sektion med ting fra Rice. Jeg faldt for disse små gafler som Trine mangler. Så der var 6 stk for 49,95. 
Og så er der blevet brygget Hyldeblomst drik efter opskrift fra Lena - med bloggen Mors tankeblog. Smager super dejligt, men tror også at jeg har været ude i sidste øjeblik og få plukket. 
Og så gik vores el-kedel i stykker, så måtte ud at investere i en ny en og det blev denne sorte sag fra Bodum. Så kan vi skoldet sutter igen og få lavet babymad igen, når vi når så langt. Kan godt mærke på mig selv at baby #2 allerede er begyndt at fylde i mine tanker...

3 kommentarer:

  1. Tillykke med graviditeten...godt der er lidt leveringstid på babyer, så når man også at vænne sig til tanken!

    SvarSlet
  2. tillykke med graviditeten! Jeg håber at det kommer til at gå lige ud af landevejen...Den hæklet kyse er bare så sød, og jeg synes den sarte koral/lyserød er rigtig rigtig fin :)

    SvarSlet
  3. Lækker hue!!!!!! og tillykke med den lille i maven, det bliver spændende!

    SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails