Sider

lørdag den 23. juli 2011

To buy Iphone4 or not to buy...

Har simpelthen brugt en uge på camping til at beslutte mig for at købe en iphone4. Men nu da jeg er ved at ressearce på abonnementer er jeg ved at vælte af stolen. SHIT det er dyrt. Uanset hvad så kommer jeg af med ca 5.300 kr de første 6 mdr uanset hvordan jeg bærer med ad. Bagefter kan jeg komme ned på et abonnement der hedder ca 200-300 pr mdr ved fx Telenor.
Men er du ikke sød at skrive dine erfaringer med dit iphone køb til mig. Hvad skal jeg huske og hvad skal jeg for alt i verden undgå.

5 kommentarer:

  1. Kan ikke byde ind med særlig meget erfaring, men vil blot sige at min næste telefon skal være en IPhone, specielt efter vi har købt en IPad.

    SvarSlet
  2. Undgå Telia! Så vidt jeg ved tager de overpriser i forhold til alle andre...

    SvarSlet
  3. Jeg tror ikke Telia er så dyrt efter de har lavet fuldstændig om på deres abonnementstyper, så det ligner meget mere alle andre abonnementer, hvor man betaler for sådan en pakke i stedet for forbrug. Telia har også forsikring indbygget i deres abonnementer, så det er jo ellers en ekstra udgift. Og tror da man skal have en forsikring til en iPhone, synes altid man hører om de går i stykker..
    Jeg synes jeg på et tidspunkt har set en iPhone til 4700 for 6 måneder, men kan ikke lige huske hvor det er. Jeg tror det bedste er at prøve at finde et abonnement, hvor du rent faktisk får brugt det hele. Synes tit der er nogle, der har en hel masse, men hvor man egentlig kun har brug for halvdelen.
    Hvis jeg havde råd, havde jeg også købt en iPhone :)

    Med venlig hilsen Pernille

    SvarSlet
  4. Jeg har hørt at det gode ved Telia er de giver en 2 årig garanti med i mobil købet og synes ikke at ha set at de er dyrere end andre.
    Pernille: Jeg grubler jo også stadig over om jeg har råd til sådan en telefon, hvis ikke jeg finder et fantastisk billigt abonnement, men jeg har sat mig for at jeg gerne vil have en, men i sidste ende skal det joo også hænge sammen.

    SvarSlet
  5. Jeg har selv Telia, og der kommer jo også en masse fordele med. F.eks. Telia Tirsdag i biffen hvor man får 2 billetter for 1's pris. Det sparer man jo også penge på, hvis man tit går i biffen :)

    SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails