fredag den 13. januar 2012

Træls graviditet #2

Torsdag sidste uge var jeg ved jordemoderen som sendte mig videre til scanning da hun var i tvivl om hvordan lillemanden vendte. Han lå heldigvis som han skulle, men ved skanningen fandt de ud af at jeg havde for meget fostervand, som kan være tegn på bla sukkersyge og infektion. Derfor skulle jeg ha taget blodprøver og en ny glukosebelastning. Igår var jeg så på sygehuset og få svar på det hele samt ny scanning. Mht fostervand lå jeg ikke over grænsen men blot på øvre grænse. Og der var kun en virus prøve som muligvis var positiv. Alt-i-alt fandt overlægen det ikke bekymrende og heppede bare på mig at jeg snart skulle få den fødsel igang. Jeg er nu 38+5. Skal scannes igen næste uge, hvor de muligvis vil prikke lidt hul hvis ikke der ef sket noget indtil da.


Og sådan ser bassen ud. På øverste billede ligger han lige med sin hånd mast op i kinden og lidt ind foran munden. Ha' en god dag - Lise

2 kommentarer:

 1. Held og lykke til jer begge... i uge 38+5 gør det ikke noget hvis snart der sker noget, husker det kun alt for tydeligt.
  Håber snart at se billeder af mor (alene i "lejligheden" igen) og den lille trold :o)

  Rigtig god weekend.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 2. Cute.... go' fornøjelse med projektet ;0)

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails