torsdag den 5. januar 2012

Træls træls graviditet.

Som nogle af jer måske har læst i ny og næ, har jeg desværre ikke den mest rosenrøde graviditet. Jeg har termin d 22. Jan og har været sygemeldt siden 14. September pga smerter. Den sidste måned har jeg absolut intet lavet, bortset fra at få hverdagen til at fungere med Trine. Derudover bruger jeg rigtig mange timer på at hvile i min seng og en gang om ugen tager jeg ind på sygehuset og får akupunktur.


1. Juledag vågnede jeg op med ben og fødder som telefonspæle. Men idag slår det hele. Prikken over i'et. Var til jordemoder som for anden gang var i tvivl om Hvordan lillemanden lå. Derfor sendte hun mig med det samme videre til sygehuset hvor jeg skulle scannes. Heldigvis lå han helt perfekt, men havde nået at ha de værste forestillinger om hvordan de skulle til at vænne ham. Derimod fandt de ud af ved svanninges at jeg havde for meget fostervand - FEDT! Det kan være tegn på at der er en infektion, så nu starter den store mølle igen. Skal ha taget blodprøver, ny scanning om en uge, snakke med en fødselslæge og det værste af det hele - en ny glukosebelastningstest - FØJ. Er ved at kaste op på forhånd. Til jer der ikke ved hvad det er, skal man ha målt blodsukker, derefter drikke 500 ml tyk koncentreret sukkervand inden for 5 min, derefter vente 1 time og så målt blodsukker igen. Man laver denne test for at tjekke for graviditetssukkersyge ved BMI over 27. Da jeg kom hjem idag tudede jeg mig et stykke, synes det hele blev for meget, når jeg kun ønsker at det her smertehelved skal ha en ende. Jeg er klar til at føde om en time hvis det skulle være sådan. Træls træls graviditet.


Kan i se hvor tykke de er. Har lige lavet tryk mærke ved 2. tå. Lise

7 kommentarer:

 1. ØV ØV ØV :(, hvor er det bare surt at være dig. Håber snart at ham lillemanden finder ud, så du kan få det godt igen, det er dig vel undt. Jeg sender dig lige lidt positiv cyper-energi, og håber snart det går den rigtige vej.
  Stort knus og tanker herfra :)

  SvarSlet
 2. Ved lige, hvordan du har det og den der glukosetest - ja, den er ADR!
  Sender dig gode vibes og tanker - glæd dig over d. 22 januar nærmer sig med hastige skridt. Pøj pøj.

  SvarSlet
 3. Puha, jeg har så ondt af dig! Håber snart at lille manden har lyst til at se dagens lys. Prøv at synge en lille fødselsdagsang..
  Kh Stine

  SvarSlet
 4. Hold da op. Det er da godt nok voldsomt med vand i kroppen, når det ligefrem kan komme sådan et mærke...
  Puha, føler med dig, det må bestemt ikke være sjovt mere.
  Håber ikke jeg rammer et ømt punkt, men har de snakket noget om igangsættelse?

  SvarSlet
 5. På torsdag skal jeg snakke med en fødselslæge og scannes igen. Hvis blodprøver ikke er gode sammenholdt med scanning tror jeg de tager stilling til evt igangsættelse. Men nej det er bestemt ikke sjovt mere.

  SvarSlet
 6. Stakkars deg ;o( hadde samme problemer før fødselsen og måtte også drikke glukose.. Ble kvalm da legen sa det var det samme som 400g sjokolade.. Og væskefylt kroppen føltes som om noen hadde satt en sykkelpumpe i kroppen min og pumpet inn luft til jeg ble stor og rund, spesiellt på fingre og tær.. Lykke til!

  SvarSlet
 7. Åh stakkels Lise, altså! Hvor er det godt, at der ikke er længe igen, selv om det sikkert føles som en evighed for dig. Og hvor ser det vildt ud med din fod! Jeg havde selv så nem en graviditet at jeg burde skamme mig - havde gerne foræret dig lidt god graviditetskarma og påtaget mig en af dine kvaler, for du har vist rigeligt at dele ud af.. :(
  Kh Line

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails