torsdag den 26. juli 2012

Når ens engle får hugtænder og klør..

Har nu været selv hjemme med Trine og Gustav i 14 dage. Overskudsbarometeret siger -57. Har en Trine der pylrer, piber og plager fra hun står op til hun går i seng. De eneste replikker hun kan sige lige nu er NEJ, Mig selv, og fange mig.
Min tålmodighed er fuldstændig brugt op. Når hun er på tværs flyver jeg med 160 km/t op i det røde felt og skælder og smælder. Og inderst inde ved jeg jo godt det handler om opmærksomhed og aktivering. Men når man er selv og en lille på 6 mdr, som han sin egen rytme er det sgu svært at stå på hovedet eller ha Trine siddende på skødet hele tiden. Gør det så godt jeg kan. Men lige nu slår det overhovedet ikke til. Har helt ondt i maven over at skulle klare weekenden igennem, inden min kæreste er hjemme igen søndag til at tage over. Mormor har dog lovet at tage hende.
Shit hun tester mig. Så hvis ikke jeg finder på noget at lave hver dag iform at besøg, udflugt, stranden mm så er helvede løst herhjemme. Og idag var en af de dage hvor der skulle handles, vaskes tøj mm. RÆDSOM DAG! Som endte i tårer både fra mor og datter.
Er jeg en dårlig mor. Nej. Men jeg ved hvor mine grænser går og Trine er dømt overtrådt! Imorgen er min sidste aktiveringsdag med Trine. Vi skal på besøg og til fødselsdag og spise aftensmad. Tror ikke min kæreste forstår hvor meget jeg føler mig hængt op og ikke mindst total udbrændt. Men lige nu kan han hverken gøre fra eller til indtil der er ferie for ham. Desværre giver disse 14 dage negative flashback til min barsel med Trine, hvor hun kørte det helt samme mønster. Englevinger i selskab med andre. Hugtænder og klør alene med sin mor.
Hvornår har du fået nok?
For dem som har fulgt med, ved også at jeg er blevet udfordret af Gustav på bryst/ikke bryst fronten. Shit hvor frustrerende. Er dog lykkedes to gange m vælling på flaske. Juhuu... Synes dog Gustav gør det rigtig godt på trods.
Nå men farvel 14 dages blod,sved,tårer,underskud,lykkepiller-ferie. Goddag afslappende,overskud,Bornholm,hygge-ferie fra mandag til torsdag.
Men når hugtænder og klør er trukket tilbage og englevingerne er slået ud ser mine to basser sådan ud.

8 kommentarer:

 1. Tak fordi du deler, for det lyder nøjagtig som min dag! Dog kombineret med at jeg pt. er højgravid og er 2 dage over termin!

  Jeg endte med at tage begge børn med til stranden. simpelthen for at komme hjemmefra. Det bragte også lykke et par timer, selvom mor her var ved at smelte væk. Det endte også med en total sammensmeltning, da vi kom hjem, men vi havde det hyggeligt så længe det varede...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du slår da vidst mig. Højgravid. Hatten af. Ja det er utroligt hvad man alt går med til for at skabe husfred.

   Slet
 2. Du skal ha et kæmpe stort kram fra mig...for jeg ved nøjagtig hvordan du har det!
  Jeg har heller ikke haft den fedeste ferie med mine unger - manden har været syg 1 hele uge, hvor vi nærmest kun så ham sporadisk når han var oppe af sengen og få lidt at drikke. Nu hvor han er rask arbejder han. Så jeg har været alene med Oscar 4 år og Victor 1½ år - uden planer...i regnvejr...For satan de har da drevet mig til vanvid. Og jeg har skældt og smældt og følt mig rigtig elendig til at være mor...og så er jeg faktisk også blevet fyret fra mit job. Så det går bare forrygende her...

  Men optur - Oscar skal på camping med sin fætter og farmor og farfar i morgen og på mandag åbner børnehaven og vuggestuen igen...vi trænger allesammen til en lidt mere fast struktur herhjemme igen. Selvom det er meget godt med ferie, så er det nu også meget rart at komme tilbage til normalen igen...

  Stor krammer til dig, jeg håber du holder ud og klarer de resterende dage uden alt for mange tårer.

  KNUS Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for krammer. Og øv med jobbet. Trine skal starte i børnehave 6. Aug. Nøj jeg glæder mig.

   Slet
 3. Åh hvor jeg kender det. Malthe prøver også konstant grænser af her i ferien. Nu er han på mini ferie med hans farmor og farfar, og vi nyder roen. Men i morgen går det løs igen :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er også rigtig lettet når jeg får Trine afsat et par timer eller dag. Men pausen har desværre været for kort, da vi bare fortsætter hvor vi slap.

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt ærligt indlæg... Thumbs up til dig! :-) Jeg føler mig ofte som en dårlig og egoistisk mor, og derfor er jeg sjældent alene med ungerne i mere end en dags tid eller to. Jeg har simpelthen ikke overskuddet og den pædagogiske sans for det der med små krævende væsner. Skal man så ha børn? Tja, det har jeg så altså fået og jeg elsker dem begge højere end alt, men jeg har fx med vilje fået dem med 4 1/2 års mellemrum og min mand ved udmærket at så snart der er ferie i institutioner og skole, så skal han også holde fri. Jeg NÆGTER at stå alene.

  Måske en ringe trøst for dig lige nu, men det kan anbefales i fremtiden altid at være to i ferieperioderne. Vi får børn som et par og vi bør passe dem som et par. Hvis det da på nogen måder kan lade sig gøre. ;-)

  Synes du har været SÅ sej, du har klaret de 14 dage og jeg håber du får lidt ekstra alenetid i jeres kommende fælles ferie, for det fortjener du virkelig. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria. Håber også på lidt Lise-tid i uge 32.

   Slet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails