torsdag den 5. juli 2012

Ophørsudsalg på min Amio-butik.

Savværksvej på AmioHar i længe ikke lagt nyt i min Amio-butik, og har heller ikke haft lysten til at drive den lille butik og skabe opmærksomhed for den. Så lige nu lukker jeg den og sælger billigt ud af varerne. Måske vender jeg tilbage til Amio en anden gang.

Skriv en mail til mig, hvis nogle af disse ting skal hjem til dig eller hvis du har spørgsmål. Det er først til mølle-princip.Mobil-cover. 50,- incl Porto.
Passer til iPhone uden cover. Med nøglering i så du kan haste den fast i din key-hanger. Lukkes med elastiksnor og knap. 1 stk rødt cover solgt.Hæklet baby-kyse str. 3 mdr.
Muslinge mønster. 40,- incl Porto - SOLGT!!Flagranke. 1,60 cm. 50,- incl PortoHæklet bold med rangle indeni. Ca dia på 15 cm. 40,- incl Porto SolgtStrikket poncho. Str 2-3 år med hæklet blomst som pynt. 60,- incl Porto - SOLGT!!Stjernespænder monteret på klikspænde. Mørkegrøn læder med sart grøn stikninger og tyk hvid filt m glasperler broderet. Pr sæt 35,- incl Porto - SOLGT!!Babytæppe. Rosa/hør. Hvid fleece bagpå. Måler 75x110 cm. 100,- incl PortoBabytæppe: lilla nuancer med mørk lilla fleece bagpå. Kantet med lavendel-lilla kantbånd. Måler 75x110 cm. 100,- incl Porto SOLGT!!!!Kjole str 98/104. 150,- incl Porto
Juleskøjtesok. 50,- incl Porto

Lise :o)

6 kommentarer:

 1. Lækre ting du ellers har! Kan rigtig godt lide din covers, stoffet er super fint!
  Jeg har selv overvejet at finde på noget andet end Amio, der er umiddelbart desværre ikke så meget gang i den derinde.
  Har du overvejet at sælge et andet sted i stedet for?
  Kh Catrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej. Har pt kun lysten til at sy primært til eget brug. Syr dog pt barnevognspuder. Men så er det også det. Ved der er nogle spm er gået over til etsy.

   Slet
  2. Kender det godt, nogle gange har man bare nok i sit eget!
   I øvrigt rigtig skønne barnevognspuder du laver!
   Ja ellers er det også Big Cartel, som skulle være ok

   Slet
 2. Er der mon lidt porto-rabat, hvis man køber både bold og flagranke? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hov, ser nu at jeg var for langsom.

   Slet
  2. Ja desværre. Giver gerne lidt Porto rabat, hvis du køber flere ting.

   Slet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails