lørdag den 11. august 2012

Minus 10 kg - men hvordan?

Jeg har desværre 5 kg siddende på sidebenene fra hver af mine to graviditeter. Og nu skal det bare være slut. Er færdig med at amme, løber 2 gange i ugen og nu mangler jeg bare den sidste del - kosten! Er der nogen som erfaringer med at tabe sig. Umiddelbart tænker jeg at jeg vil have lidt hjælp til det og hørt og undersøgt lidt selv. WeightWatchers er ihvertfald et bud jeg kunne bruge. Men meld meget gerne ind, hvis du kender metoder selv. En presset barsel-hverdag med 2 små børn og er i gennemsnit alene hjemme hver anden aften, hvor der ikke bliver lavet det vildeste mad. What to do når man gerne vil bruge de næste 6 mdr af sin barsel på at komme i sine gamle comboybukser igen ?????????

9 kommentarer:

 1. Jep jeg er der også- mangler 7 kilo der skal af inden det nye år hvor min barsel slutter- så jeg følger med her:)

  SvarSlet
 2. Jeg har tabt mig 8 kg de seneste måneder. Jeg startede faktisk bare med at skrive ned hvad jeg spiser, og så fik jeg på den måde skåret alt det unødvendige fra. Det blev ligesom lidt "pinligt" når jeg kunne se, at der stod "1 stk kage" tre gange om dagen. Så i stedet for lader jeg bare være med at spise alt det der ekstra, som man så skide let kommer til at indtage :)

  Held og lykke med det!

  SvarSlet
 3. Shape up app' en til telefonen - du registrerer alt hvad du spiser - og den tæller og regner ud. Du kan endda scanne de fleste varer ind :0) og den regner ud hvad du må indtage om dagen for at nå dit mål. Og den kan oz tage højde for motion. Jeg ef i gang :0)

  SvarSlet
 4. Jeg synes de forslag der er kommet er rigtig gode (kendte ikke den app, men det skal tjekkes ud).
  Ellers kan jeg anbefale vægtkonsulenterne, for hos dem er det en kostomlægning.Man får MASSER af god mad og grøntsager og er ikke sulten, MEN det kræver at man bruger tid på at lave mad.
  Held og lykke med det :-)
  KH VIola

  SvarSlet
 5. Jeg har meldt mig til madlog, det er noget a la Shape Up som der nævnes ovenfor. Det er virkelig en øjenåbner i forhold til at se hvor mange kalorier man indtager i løbet af en dag, og hvor mange man må indtage for at tabe sig.

  SvarSlet
 6. jeg har en veninde som har fået lavet en gastric by pass, og hun var på en kostplan. Dem sendte hun mig da jeg ville tabe 10 kg! og det gjorde jeg. på kun 4 uger!! Hvis du vil ha den så kan jeg maile dig den! :)

  kh mimi

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Du får lige mit "mantra"

  Du er, hvad du spiser
  Du, spiser, hvad du køber
  INGENTING, smager så godt, som tynd føles..

  Har selv haft held til at tabe 10 kg,ved at efterleve de tre enkle råd...
  OG! for første gang, EVER, hat det holdt i 2år.. det er nok den største kunst, at holde vægten..

  ps. Jeg er en gammel krampe, og for første gang i mit liv, har jeg fundet fred med min vægt. / udseende, håber du må nå dertil mens du stadig er ung og lækker, for det er jeg sikker på, du er..
  God kamp :0) .
  mvh. fruen

  SvarSlet
 8. Hej,
  Jeg ved ikke om du har hørt om ham, men Per Brændgaard har skrevet meget om Små skridt.. Der er INTET vægttab der holder, hvis man springer på dybt vand med det samme.. Et af hans eksempler er f.eks. hvis man har spist en pose lakridskonfekt hver aften, og skifter det ud med et æble og et krus beroligende the, så taber man på et år 5,9 kg bare ved det!

  Så mit foreslag er at du tager og laver nogle få ting om i din kost ad gangen, og lad være med at fornægte dig noget, det er oki man tager, men så kun tag lidt.. :)

  Jeg har selv kærlighed til både gården og gaden, men har tabt mig omkring 15 kg siden 8. juni, ved at lave om i min kost og dyrke motion..

  Håber det hjalp..
  Venlig Hilsen Frk. Fløe

  SvarSlet
 9. Tusind tak for alle jeres gode bidrag indtil videre. Det sætter tanker igang. Jeg har i weekenden besluttet mig for at starte op idag ved weight watchers, dem med point-systemet. Mangler lidt en personlig coach her i starten. Og når jeg synes der er styr på det vil jeg fortsætte med en app til mobilen enten shape up eller madlog. Jeg betragter faktisk ikke mig selv som tyk. Heller ikke når jeg ser mig selv i spejlet. Men en kæmpe bunke bukser i skabet som er blevet for små vidner om at der er sket noget med kiloene de sidste 3-4 år. Jeg er langt fra en slikmund da jeg er meget kræsen hvad søde sager angår. Problemet er nok mere at portion og hyppighed er for store. Håber det lykkedes for mig.

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails