torsdag den 16. august 2012

Ulykkelig børnehavebarn.

Den første uge gik fint. Men hele denne uge har Trine grædt når hun skulle afleveres, pylret og hængt på pædagogerne hele dagen og grædt igen når hun bliver hentet. Synes det er rigtig synd for hende. WHAT TO DÓ. Desværre har det også gået ud over hendes nattesøvn. Vågnet mange gange og kaldt på os, eller kommet ind og kravlet ind under min dyne. Begge ting er meget opslidende for os begge. At skulle afbrydes 3-4 gange eller ha hendes sovende ved siden af er hip som hap. Jeg kan simpelthen ikke sove med mine børn.
Nu har pædagogerne foreslået at hun bliver hentet straks efter middagssøvnen et par dage i træk, for at se om vi kan bryde hendes pylre-mønster lidt.
Og for at det ikke skal være løgn fik vi om fredagen som Trine var startet mandag at vide at alle pædagoger i børnehaven var blevet opsagt. Så i skrivende stund ved jeg ikke om børnehaven lukker eller hvad. For jeg tænker jo straks om Trine skulle starte et andet sted nu for ikke at skulle igennem to indkøringstider. Eller om hun skal ha lov til at blive så længe naturbørnehaven eksisterer. KÆMPE DILEMMA!!!!

5 kommentarer:

 1. Nej, øv en situation I er i! Det må være virkelig opslidende. Jeg har desværre ikke nogle gode råd - det er SÅ hårdt når de små er kede af det og man på en eller anden måde ved, at det er noget de skal igennem. Jeg håber det snart er bedre.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Arh sikke noget bøvl. Og synd for jer og jeres datter. Håber der er en god løsning i sigte, for det er ubærligt, når ens børn er kede af det og ikke trives i institutionen! Kh Maria

  SvarSlet
 3. Øv da, Lise, hvor er det træls det hele. Og hvor synd for Trine at hun er så ked af det :( Jeg ved virkelig heller ikke lige hvad jeg havde gjort...
  Sofie er rigtig glad for at gå i børnehave, der har slet ikke været nogen reaktion, endnu...
  Håber det hele løser sig.
  Knus

  SvarSlet
 4. åh nej da! Jeg skulle lige til at sige at det var en god ide at hente hende tidligt. Men hvis børnehaven lukker, så kunne det godt tyde på at pædagogerne er stresset og trælse at være sammen med, forståeligt nok! (jeg er selv pædagog) Det kunne jo også være det hun kan mærke og bliver påvirket af.

  SvarSlet
 5. Tænker som Mette, at når alle pædagoger er opsagt er der nok lidt 'krise-stemning'.. er luften tyk af usikkerhed, stress og frustration (ja forståeligt nok!), så mærker børnene det jo lynhurtigt. Det undrer mig lidt, hvis ikke pædagogerne selv har tænkt sådan - altså, at det kan være en af grundende til hendes 'pylren'? Måske kunne man tage en snak om, hvordan stemningen er lige nu.. hvis det ikke er rart for de voksne, at være der lige nu, så er det nok heller ikke nemt for et nyt barn, at falde til.

  Måske løser det sig ikke ved, at hente hende tidligt, men nogle korte dage vil sikkert være godt alligevel. Når hun vågner og virkelig er tryghedssøgende, så trænger hun nok til en lille pause. Jeg tror, hvis børnehaven står til at lukke, at jeg ville søge videre - måske går indkøringen meget nemmere det nye sted. Det er ihvertfald bare synd for hende og jer.. man hænger ikke sammen uden søvn.

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails