mandag den 6. august 2012

Nu Naturbørnehave-barn..

Så afleverede vi Trine i børnehaven idag ude på deres plads i skoven. Hun var der 3 timer. Imorgen skal hun også sove til middag. Børnehaven består af tre skurvogne; køkkenvogn, garderobevogn og voksenvogn. Middagsluren foregår i en lille campingvogn ved siden af. Er spændt på hvordan hun falder til. Dagen var ihvertfald gået rigtig godt iflg pædagogen. Synes faktisk hun er vokset lidt idag. Hun ville gerne prøve bruseren idag, hvilket hun aldrig har turde prøve før. STOR pige.

4 kommentarer:

 1. Vores knægt gik også i skovbørnehave, det er virkelig det mest fantastiske!
  Han startede i SFO her i foråret og det var sgu mærkeligt ikke længere at få tonsvis af kæppe med hjem, høre om hvilke knogler og døde dyr de nu havde set! Må indrømme jeg aldrig havde troet jeg ville savne alt det 'natur' der blev slæbt med hjem både i ting og sager men også i historier men jeg blev klogere! LOL

  SvarSlet
 2. Børnene bliver altså meget større, når de begynder i børnehave. Der sker simpelthen et kvantespring i deres udvikling.
  Mit store barn har været i skovbørnehave, og den mindste er i en nu. Det er det bedste, jeg har gjort for mine børn.

  SvarSlet
 3. Det bliver da super godt Lise!!!
  Hvis der var en sådan her i byen skulle Victor klart have gået i den :)

  SvarSlet
 4. Spændende, glæder mig til at hører hvad hun siger til det. Sofie er glad for børnehaven, og snakker om at hun skal hvile der i morgen :)
  Kh

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails