Sider

torsdag den 19. september 2013

Mit "nye" badeværelse

Her er så mit "nye badeværelse. Uha jeg er glad for resultatet af vores lille makeover at vores lille badeværelse i huset. Trine kalder det hendes badeværelse nu, eller bare det nye badeværelse når hun fortæller hvor hun går på wc henne. Apropos WC har jeg bestilt to nye krus fra design letters med disse bogstaver der skal udgøre det for nye holder til vores tandbørster. Og selvfølgelig har jeg været i rema1000 som alle jer andre efter en lille fuglekasse. Tapet er hentet i Fluggers, da Boligmagasinet på et tidspunkt havde kuponer på gratis tapet. Spejlet er også fra IKEA:
Her er to af det gamle look. Og her så det nye look. Mine blå svaler fra Liebe er endelig kommet op at hænge. Jeg fik dem sidste sommer til min fødselsdag afmine søde veninder og de har hele tiden været tiltænkt denne makeover.
 Det nye bade-arrangement er købt i IKEA og det er faktisk også et år siden at det er blevet købt. Men da jeg ikke selv har kunne sætte det op, måtte jeg jo tålmodigt vente på at manden fik alle mulige andre projekter af vejen før det var min tur i køen. Men da min mand er tømreuddannet er der intet som bliver overladt til tilfældighederne.

 Så selv loftet er blevet pillet ned og skiftet ud og i samme omgang er der blevet monteret spot i loftet, som var et stor ønske fra os begge. Desværre er vi begge helt vilde med det nye loft. Så lur mig om ikke det kommer op flere steder i huset, efterhånden som de andre rum også skal shines op.
 Her set fra døren. Det nye arrangement er en del smallere. Før gik bordpladen næsten helt ud til vindueskarmen. Så nu er rummet også blevet meget smallere. WIN WIN.
Og så prikken over i'et. Mine to tryk fra @myminmy på IG. Hendes billeder kan bl.a. købes i workshopcph. De er sindsyg flotte og har også måtte vente lidt inden de kom op i glas og ramme.

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle skønne detaljer :-) Det er fedt når det bliver gjort helt og fuldt. Jeg har også guldsmede trykken og er bare SÅ glad for det.
    Ha en dejlig weekend.
    Kh Line

    SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails