Sider

tirsdag den 25. januar 2011

Kreativ shoppe guide til Kbh søges

Jeg skal en tur til København over til min veninde i feb. Noget der ikke sker så tit for mig.
Så jeg ville høre om alle de små butikker som i kender og elsker at besøge. Hvad hedder de og evt også en adresse eller link så jeg kan få dem fundet på et bykort.

Glæder mig til at høre hvor i shopper...

5 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg kan anbefale Husflid på Blegdamsvej 124, Østerbro. Tæt på Trianglen.

  SvarSlet
 2. Ikke en bestemt kreabutik, og dog alligevel. "Notre Dame" en butik der ligger skråt overfor for Vor frue Kirke i Nørregade! Når du går nede på Strøget og kommer fra hovedbanegården, skal du dreje til venstre ved "Jyske Bank" mener jeg. Den ligger på venstre side af Nørregade! Super fed butik, hvor du kan købe ting til dit hjem og lækre småting + papir til at være kreativ med :D

  Hvis du skal til Østerbro kan jeg anbefale "trævarernes udsalgsfabrik" på Østerbrogade. Der kan du købe alt hvad der hedder trævarer du kan male og lime papir på (bl.a. sættekasser). Det er tilmed rimelige priser.

  God tur!
  KH Mette

  SvarSlet
 3. Garn-iture på Smallegade på Frederiksberg er en lille butik med både garn og lækre stoffer. Der er også gør-det-selv sykit, knapper, papir og meget mere - tjek http://garn-iture.typepad.com/garniture/ :o)
  Rigtig god fornøjelse :)

  SvarSlet
 4. Uh, det lyder hyggeligt..
  Sommerfuglen på vandkunsten( det er adressen, jeg kan ikke huske hvilket nummer) er sådan lidt creme de la creme garn butikken i kbh. Husflid på østerbro er retro paradis, de har bare alt. Den ligger ved trianglen, på blegdamsvej.
  Retrovilla.dk... de ligger i en sidegade til strøget. Og har et enormt udvalg af tapet. Men det er altså også lidt pebret.. syntes jeg :-)
  Og så ligger der en masse fine butikker i sidegaderne til strøjet hvis man er til farvestrålende dimser og dutter til hjemmet.

  Tusind tak for award. Den varmer i maven. Jeg er så heldig at være blevet awardet før, så jeg har skrevet 8 (pinlige ) ting om mig selv. :-)
  Vi har haft en uge hvor lægebesøg osv osv er kommet før alt andet, så jeg har ikke fået sendt dig stof, men det kommer afsted fredag... der har jeg nemlig børnefri. mmmmmm

  SvarSlet
 5. Hej Lise. Så dukkede stoffet op hos mig. Det er så fint, og tusind tak for ekstra godter :-) Dit er også på vej.

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails