tirsdag den 18. september 2012

Første klip i skadestueklippekortet..

Så gik den ikke længere. Man er vel dreng. I torsdags måtte jeg afsted med Gustav på skadestuen og ha limet en lille flænge midt i panden. Selvom Gustav hverken kravler eller går endnu er han alligevel i og over alt. Så i torsdags hvor han sad i sin gåvogn fik han fat i opladeren til ipad'en som ligger på vores høje skrivepult og hev til og i den anden ende sad ipad'en og faldt lige ned i hovedet på min lille mand. Og Gustav græder ellers aldrig, men jeg skal love for jeg fik teste hvor meget lungekapacitet han havde.
Og for at det ikke skal være løgn troede vi dagen inden at han havde brækket benet. Han lå oppe i trines seng og legede. Da vi så ville løfte ham op igen havde min kæreste ikke set at han havde det ene ben under trines sengehest - AV AV. Han bevægede ikke benet og jeg troede det var brækket. Men efter en lur fejlede det heldigvis ingenting. Pyha.
Men jeg kan efterhånden begynde at fornemme hvad det er for en lille Karl jeg har fået. 7-9-13 har jeg endnu ikke været på skadestuen m Trine.

3 kommentarer:

 1. Åh stakkels Gustav! Jeg kan da godt forstå han græd - den må slå hårdt sådan en Ipad. Håber det heler fint.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Det lyder ligesom Emil :)
  Ha ha ha - ja vi har vores sag for!
  Godt det ikke gik værre med den lille mand

  SvarSlet
 3. Ja, de kære små drenge ... Men han ser nu ganske sød ud også med en flænge i panden :-) Spændende når han begynder at gå, så får I travlt ;-)

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails