tirsdag den 18. september 2012

Grafisk pude no. 1 - til salg

Så er første eksemplar til salg af mine grafiske puder. Denne er syet i efterårets moderigtige farver nemlig krads orange og bordeaux, mixet med sort, hvid og grå farver. Bagsiden er hvid med skjult lynlås. Sorte tittekanter Pudebetrækket passer til monteringspude 40x60 cm, som kan købes billigt i IKEA fx.

12 kommentarer:

 1. Hvor er den flot Lise - synes bestemt godt at du kan tage mere for den! Der ligger jo en del arbejde i den og den er virkelig fint syet! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christine. Der er nok bare for meget jyde i mig. Så har været lidt tilbageholdende med prisen også nu da det er på begynderstadiet, selv om produktet sidder lige i skabet.

   Slet
 2. Åh den er fin, jeg kunne godt tænke mig nogle.. kan bare ikke beslutte mig for farverne :/ Vender nok lige tilbage :)

  SvarSlet
 3. Så vil jeg lige holde øje med dig også, så har meldt mig som fast læser.
  Super flotte puder du har lavet.

  Mona

  SvarSlet
 4. Virkelig virkelig flotte puder! Laver du noget i blå-grønne farver? Smil, Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal til at lave nogle puder på bestilling. Hvis du vil ha en med må du sige til. Så finder vi de blå grønne farver frem.

   Slet
  2. Super :-) jeg vil helt sikkert gerne købe i de farver. Kan du evt. tage et billede af farverne hvis du har stoffet? Men jeg er nu også ret vild med den her. Så hvis du laver flere af den er jeg også interesseret :-)
   Smil, Eva

   Slet
  3. Jeg går igang i weekenden med de orange/Bordeaux puder. Har pt ikke hjemme til grøn/blå. Hvis du vil ha en pude med i bestillingen magen til, så sig gerne til nu. Jeg tager 150kr pr stk

   Slet
  4. Eva send mig gerne en mail.

   Slet
  5. Hej Lise. Jeg vil meget gerne bestille en pude med så :-) Sidder med mobilversionen og læser din blog så jeg kan ikke se din mailadresse, men min er her: lundorffl@hotmail.com
   Smil, Eva

   Slet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails