Sider

lørdag den 29. september 2012

Endnu en barnevognspude

Er dette blev resultatet på en bestilling i pigefarver og med Ida skrevet med strygestof. Det er flere på vej på bestilling.

fredag den 28. september 2012

Ny Stof & Stil i Sønderborg - YES!!

Nu behøver jeg ikke længere lave en hel udflugt når jeg skal i stof og stil, for nu kommer der en ny butik i Sønderborg. Og det kunne jo ikke være lettere da jeg jo arbejder der (når jeg altså ikke er på barsel). Det bliver bare rigtig godt. Så glæder mig til 1. Dec. Se artiklen her:
http://m.jv.dk/?article=1444910

tirsdag den 25. september 2012

Mine madplaner.

Slå et slag forbi min nye side. MADPLANER. Find inspiration. Og har du selv et par links til hvordan man løser den kedelige tjans med at få måltiderne strikket sammen i hverdagene, er du meget velkommen til at sende en kommentar. Jeg står også altid selv og mangler inspiration. Men alle butikskæder har efterhånden en masse opskrifter liggende inde på deres hjemmesider fx, Rema1000, SuperBest m.m. Og ikke mindst nøglehullet.dk. Her er absolut værd at besøge og opfylder alle kravene for at leve sund, samt at jeg kan bruge alle deres opskrifter i mit lille projekt slankekur...

søndag den 23. september 2012

Husker du vitaminerne?

.. Sagde min sundhedsplejersken i fredags hvor hun var for sidste gang og veje Gustav. Svaret var desværre nej. Sådanne små purke skal jo ha d-vit til de er 2 år og jern dråber indtil 1 år. Så min sundhedsplejerske gav mig en ordentlig omgang, så nu prøver vi virkelig at give den en skalde i hjemmet med vitaminer til Gustav samt resten af familien.
HVORDAN HUSKER DU VITAMINERNE.
Nå men vægten ved Gustav (8 mdr) stod på 10,7 kg og 74 cm lang. Fin basse. Og det var så sidste besøg af sundhedsplejersken. Chok - endnu en reminder på at man er ved at ha en stor dreng og arbejdet truer lige om hjørnet.

PS: Puden i forrige indlæg er fortsat til salg.

onsdag den 19. september 2012

Grafisk pude no. 2 - til salg

Så er næste pude til salg og det bliver ikke den sidste - er blevet helt bidt af det. Denne pude er syet i karry gul, sart lyserød, lavendel og mixet med hvid og grå. Der er hvid bagside med skjult lynlås. Rundt om i kanten er der grå tittekanter. Puden passer til en monteringspude 40 x 60 cm.

tirsdag den 18. september 2012

Grafisk pude no. 1 - til salg

Så er første eksemplar til salg af mine grafiske puder. Denne er syet i efterårets moderigtige farver nemlig krads orange og bordeaux, mixet med sort, hvid og grå farver. Bagsiden er hvid med skjult lynlås. Sorte tittekanter Pudebetrækket passer til monteringspude 40x60 cm, som kan købes billigt i IKEA fx.

Første klip i skadestueklippekortet..

Så gik den ikke længere. Man er vel dreng. I torsdags måtte jeg afsted med Gustav på skadestuen og ha limet en lille flænge midt i panden. Selvom Gustav hverken kravler eller går endnu er han alligevel i og over alt. Så i torsdags hvor han sad i sin gåvogn fik han fat i opladeren til ipad'en som ligger på vores høje skrivepult og hev til og i den anden ende sad ipad'en og faldt lige ned i hovedet på min lille mand. Og Gustav græder ellers aldrig, men jeg skal love for jeg fik teste hvor meget lungekapacitet han havde.
Og for at det ikke skal være løgn troede vi dagen inden at han havde brækket benet. Han lå oppe i trines seng og legede. Da vi så ville løfte ham op igen havde min kæreste ikke set at han havde det ene ben under trines sengehest - AV AV. Han bevægede ikke benet og jeg troede det var brækket. Men efter en lur fejlede det heldigvis ingenting. Pyha.
Men jeg kan efterhånden begynde at fornemme hvad det er for en lille Karl jeg har fået. 7-9-13 har jeg endnu ikke været på skadestuen m Trine.

mandag den 17. september 2012

Åbent landbrug...

Igår havde børnene og jeg et par hyggelige timer til åbent landbrug på en gård med malkekvæg. Nu da vores far er ansat ved Arla som chauffør, dvs han henter mælken hos landmændene, var det utrolig spændende for Trine at se koen blive malket. Og så endda med en malkerobot. Man kunne få en ridetur, kørekort til pedaltraktor, lege i halmborgen, se køer i alle størrelser, smagsprøver og m.m.

lørdag den 15. september 2012

Grafiske puder - Done!

Så fik jeg endelig købt sort tittekanter så jeg kunne blive færdig med mine puder som i så et sneakpeak af for 14 dage siden. Er super tilfreds både med farver, syning og ikke mindst lynlåsen. Fedt. Der er to mere på vej i lidt andre farveskala som jeg sætter til salg. Hvad synes i om mit resultat?

fredag den 14. september 2012

Genbrug fra skabet...

Så fandt jeg lige et par bluser frem fra skabet som var for små og tre bluser som bliver for vidde i ærmegabet efter at ha haft dem på et stykke tid. Og det duer jo ikke at duppe ærmet i leverpostej maden. Så alle fem fik lige en kærlig makeover.
Nr1: klippet blusen over og syet skørt på og forlænget ærmer med noget hindbærrødt viskose jersey.
Nr2: brugt resten jeg klippede af den første bluse og forlænget ærmer og lavet ny halsudsmykning. Pimpet med et par knapper.
Nr3+4: to af de tre bluser er vist her hvor jeg har syet rib i ærmerne for at de ikke skulle være vidde.

Så nu er bukser lappet og bluser fixet. Nu kan Trine lidt igen.

onsdag den 12. september 2012

To-do; Jumpsuit.

Se lige her hvad jeg faldt over. En lækker jumpsuit fra AlbababY, hvor også billederne er lånt fra. Jeg er helt vildt inspireret af denne dragt og sætter den fluks på min to-do-liste, som forresten i den grad mangler at blive revideret. Er vidst et projekt til i aften. Dog skal der først findes mønster og Gustav skal som minimum kunne kravle inden jeg syer den, så jeg har lige lidt at løbe på endnu. Tiden lader dog ikke meget tilovers til syværkstedet da gymnastik sæsonen er skudt igang, som for mit vedkommende fylder to af mine hverdags aftener, dels som gymnast og som instruktør. Dejligt når cirkushesten kan lugte savsmuld igen. Er jeg en gammel Elite gymnast, så gymnastik skal der til. Men håber på at weekenden tillader noget tid ved maskinen så jeg kan få en masse nuværende projekter færdig og at nogle af de nye projekter som maser sig på oppe i hovedet kan få lidt plads.

lørdag den 8. september 2012

Stjerne-lapper...

En-to-tre lige pludselig er der bare hul på alle bukserne. Og de lyse fra Milk var endda rimelig nye. Det skidt. Men nu er der kommet lapper på i form af stjerner, som jeg har klippet ud af strygelapper fra stof2000 og lavet en pyntestikning med neontråd fra BettyP.

tirsdag den 4. september 2012

Makeover af bad - DONE!

 Så fik jeg frisket det ene badeværelse lidt op. Reolen Expedit med skuffe og skabs-indsatse, har været købt i 2 år og har blot ligget under vores seng og samlet støv. Elementet under vasken er blevet malet sammen med knagereækken. Så nu har jeg fået det mørke træ skiftet ud med det lyse look, som jeg så godt kan li. Snart er det gæstebadet der står for tur. Glæder mig allerede til næste makeover. Vil lige klappe mig selv på skulderen og sige at jeg har stået for alt selv, bortset fra ophængning af reolen på væggen. Her måtte jeg booke en håndværker time hos min bedre halvdel.



søndag den 2. september 2012

Sneak peak...

Det er Trine der har været fotografen. Fik syet forsiden til fire puder i går aftes. Nu mangler der tittebånd og bagside med lynlås, hvilket bliver mit første forsøg. Spændende og se resultatet. To af puderne kommer til salg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails