tirsdag den 23. november 2010

Hygsom dag på Krusmølle...

Lena og mig havde for lang tid siden sat hinanden stævne idag, men fandt først ud af at turen skulle gå til Krusmølle i søndags. Og det er der bestemt ikke nogen der har fortrudt, for hvor har vi bare hygget os. Super god brunch hvor mødre og børn guffede i sig, børnene blev lagt ud at sove i snevejret og mødrene gik på jule-shopping. Vi sluttede alle dagen af med en kop varm kakao. Grunden til at jeg kender Lena, er at vi har ligget sammen på Neonatal med vores tøser, som begge er for tidligt fødte... Jeg har prøvet at fange stemningen i disse billeder...
Er her er så dagens høst... 3 lys som skifter farver når de brænder - ja jeg troede heller ikke rigtigt på hvad der stod på skiltet, men da jeg så et af disse lys brænde, skifter de mellem grøn, blå og rød i flammen... Mystisk. Derudover kom der 2 store metal hjerter, 2 lysestager, 3 små papirsstjerner, og en ramme til det nye billede af Trine som hun har fået taget i dagplejen... Er meget tilfreds med mine nye indkøb.
Og så fik jeg endelig byttet min change away med Lena... nemlig mine gule bird-billeder imod hendes fantastiske ler-stjerner... De store er der trykkes JUL på.. Jeg glæder mig allerede til at få juletræet ind og disse stjerner hængt på grenene...

5 kommentarer:

 1. Ja, tak for en super hygsom dag, det må vi da gøre om et år igen ;o) Men håber vi ses igen inden da :o)
  Jeg har også lige fået lagt billeder ind.
  Knus

  SvarSlet
 2. Ja, jeg kan godt forstå i har hygget jer. Jeg vil også på Krusmølle... Inden jul, vel at mærke. Hmm... men jeg når slet ikke til det sønderjydske før jul - ØV! Fine ting du har fået købt.
  Ville du i øvrigt sende mig opskriften på mumien? Min mail kimhass@gmail.com

  SvarSlet
 3. hej lene, jeg har ved et uheld fået slettet mumi-opskriften på min mail... så desværre, men jeg kan tage en kopi og sende den med posten..

  SvarSlet
 4. Sikke en fed blog, godt jeg fandt den, jeg har straks meldt mig som fast læser. Jeg er ved at lave et DIY bibliotek, og vil høre, om jeg må linke til dine?

  KH
  Kat

  SvarSlet
 5. Hej Lise;0)
  Jeg vil gerne hjælpe dig med rudolfen;0)
  Tjek mit indlæg,da har jeg skrevet min mail adr.
  Julie

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails