fredag den 12. november 2010

Kreatid forude..


Snart har jeg en masse ferie og fridage samlet her sidst i november... Så jeg har efterhånden en helt liste over ting jeg skal ha gjort færdige primært inden 1. dec, da det drejer sig om adventskalendre til hele familien og en hjemmegjort pakkekalender til min veninde som fortjener det. Men der udover har jeg også mange andre ting jeg godt kunne tænke mig at prøve af. Billedet ovenover er et af dem. Et betræk til min terapibold. Hvem har ikke sådan en stående i et eller andet hjørne af huset, som man egentlig ikke får brugt, men ungerne alligevel engang imellem synes er sjov at lege med... Men når jeg går i gang med det, skal der vidst en større matematisk udregning igang af en kugle... hvordan er det nu det er 2xphixR=omkreds. Er der en matematiklærer tilstede!!!

ven

4 kommentarer:

 1. Den er god nok, 2r*pi=o eller d*pi=o :-)

  God fornøjelse med alle projekterne :o)

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er du heldig at have masser af kreatid forude. Bare det var mig. Glæder mig til at se hvad du får ud af det :)

  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Svar fra matematikk lærer:
  Omkrets av en kule er diameter X pi, areal av en kule er radius x radius X pi.. Håper du får noen flotte fridager nå i november:-)
  God helg

  SvarSlet
 4. Jeg har netop også kigget på de betræk, men hold op jeg syntes de er dyre og er ikke selv kreativ..
  Har du fået lavet et betræk til din? :)

  SvarSlet

Dejligt du kiggede forbi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails